Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Maandag

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

CV ketel die lekt oplossen

Niks is vervelender dan wanneer de CV-ketel niet goed werkt. Het kan zijn dat je hierdoor zonder warm water en verwarming komt te zitten en niemand kan nou eenmaal zonder een lekker warme douche. Het belangrijkste bij een lekkende CV-ketel is dat de lekkage snel opgespoord en verholpen wordt. Onze CV-monteurs zijn getraind om lekkages snel op te sporen en te verhelpen. Ook wanneer er slechts sprake is van een paar druppels dan betekent het toch dat er misschien iets aan de hand is.

Het kan ervoor zorgen dat de druk wegvalt waardoor de ketel niet meer goed werkt, of de condensafvoer kan niet helemaal in orde zijn. Gelukkig weten onze vakmannen van alle type ketels snel en vakkundig een oplossing te vinden. Vermeld bij je aanvraag of je een Remeha, Intergas, Vaillant, Nefit, ATAG, Bosch of een ander merk CV-ketel hebt zodat de vakman de juiste apparatuur bij zich heeft en goed voorbereid aan de deur zal verschijnen. Als er een storingscode aangegeven staat helpt het ook om die alvast te vermelden.

De vakman zal de lekkende ketel voor je repareren en het fijne is dat je zelf kan kiezen wanneer je een afspraak wilt maken. Je kan een spoedaanvraag doen en dan word je dezelfde dag nog geholpen! Heeft het geen haast dan kun je ook voor morgen of op elk ander moment een vakman aanvragen. Dit allemaal voor zeer scherpe tarieven, zelfs als je in het weekend of in de avond geholpen wilt worden. Betalen doe je ook met alle gemak. Contant afrekenen of later met iDeal betalen, de keuze is aan jou. Sommige vakmannen hebben zelfs een mobiel pinapparaat bij zich.

Onze monteurs krijgen zeer goede beoordelingen en als je kijkt naar de reviews op de website kun je zelf een vakman uitkiezen die bij je past. Wij zorgen voor een prettig contact tussen jou en de CV-monteur zodat alles naar wens verloopt!