Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Morgen

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

CV ketel die lekt oplossen

Niks is vervelender dan wanneer de CV-ketel niet goed werkt. Het kan zijn dat je hierdoor zonder warm water en verwarming komt te zitten en niemand kan nou eenmaal zonder een lekker warme douche. Een cv ketel die lekt kan de oorzaak zijn van het probleem. Het belangrijkste bij een lekkende CV-ketel is dat de lekkage snel opgespoord en verholpen wordt. Onze erkende CV-monteurs zijn hierin getraind. Ook wanneer er slechts sprake is van een paar druppels kan het betekenen dat er toch echt iets aan de hand is.

Wanneer er water uit het verwarmingssysteem weglekt kan het gebeuren dat de druk van de ketel wegvalt of te laag staat. De cv ketel bijvullen is dan vaak maar een tijdelijke oplossing.

De condensafvoer kan namelijk niet helemaal in orde zijn. Of het expansievat van de CV ketel is kapot en moet vervangen worden. Gelukkig weten onze vakmannen van alle type ketels snel en vakkundig een oplossing te vinden. Vermeld bij je aanvraag of je een Remeha, Intergas, Vaillant, Nefit, ATAG, Bosch of een ander merk CV-ketel hebt zodat de vakman de juiste apparatuur bij zich heeft en goed voorbereid aan de deur zal verschijnen. Als er een storingscode aangegeven staat helpt het ook om die alvast te vermelden. Meestal is dit het geval. Vrijwel elke ketel geeft een foutmelding wanneer de druk onder de 1,5 bar staat. Vaak is het gevolg dat je geen warm water meer hebt.

Via onze website plan je een afspraak in voor het moment dat je graag geholpen wilt worden. Dit kan ook een spoed aanvraag zijn. Dat betekent dat we op zoek gaan een cv monteur bij jou in de regio die vandaag nog bij je langs kan komen. Geef een duidelijke klusomschrijving mee bij je aanvraag. Hoe meer informatie de vakman heeft hoe beter en sneller hij de lekkage voor je zal oplossen. De tarieven die gelden in jouw omgeving tonen wij vooraf. Het enige dat je hoeft te doen is je postcode invoeren.

Een aanvraag voor een cv monteur kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week plaatsen. Wij sturen deze automatisch door naar de vakmannen die bij ons zijn aangesloten. We werken alleen samen met monteurs die tenminste enkele jaren ervaring hebben. Ook moeten ze van ons de cursussen hebben gevolgd die vereist zijn voor het werk aan cv installaties.

Is de lekkende CV ketel verholpen dan zal de monteur vaak al ter plekke de factuur voor je opmaken. Deze wordt verstuurd per e-mail. Betalen doe je vervolgens eenvoudig via iDeal of Tikkie. Na afloop vragen we je altijd om een beoordeling achter te laten. Zo zien wij of de monteur zijn werk goed heeft gedaan en de lekkage naar tevredenheid heeft opgelost. Het advies blijft altijd om na de reparatie de druk van de ketel even goed in de gaten te houden. Deze dient altijd tussen de 1,5 en 2 bar te staan. Zo weet je zeker dat de lekkage vakkundig is opgelost.