Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Morgen

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Aarding aanleggen

Het is van belang dat u de aanleg van uw aarding met regelmaat laat controleren. Het valt namelijk niet snel op wanneer deze aanleg niet goed is of versleten is. U kunt dan ook uw aarding laten controleren door een van onze vakkundige elektriciens. Dit kan al vanaf 60,- per uur. Voor dit tarief komt een vakkundige vakman uw aarding controleren en lost hij mogelijke defecten direct op. Zo voorkomt u gevaarlijke situaties zoals brand. Het kan ook zo zijn dat u nog aarding moet laten aanleggen. Ook hier komen onze elektriciens u graag bij helpen.

Maar waarom is het van belang dat u een aarding laat aanleggen? Aarding voorkomt dat apparaten onder stroom komen te staan door aardsluiting. Uw apparaat kan onder stroom komen te staan wanneer uw toestel een metalen behuizing heeft. Wanneer deze metalen behuizing in contact komt met de toevoerleiding van uw stroom dan kan zo'n probleem ontstaan. In dit soort apparaten zit uiteraard wel een isolatie die dit kan voorkomen, maar dit kan slijten of losschieten waardoor u toch een probleem kan krijgen. Meestal stroomt de elektriciteit dan weg naar de aarde, waardoor het apparaat dat u juist nodig heeft niet meer onder stroom staat. Een ander gevaar is dat u wordt geëlektrocuteerd wanneer u in aanraking komt met het apparaat.

Een aantal dingen waar u zelf op kunt letten om aardingssluiting te voorkomen:

  • Check even of u een aardlekschakelaar heeft in de meterkast. Zo niet, laat deze dan installeren door een van de betrouwbare en vakkundige vakmannen van Zoofy. Zij hebben ruime ervaring met de installatie van aardlekschakelaars.
  • Repareer uw elektrische installatie nooit zelf, dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Zoofy biedt voor elke elektra klus goede vakmannen aan. Deze vakmannen zijn gescreend op hun vakkundigheid en betrouwbaarheid. Zo weet u altijd dat u een goede elektricien aan huis krijgt die gevaarlijke situaties voor u kan oplossen.
  • Laat uw apparaten regelmatige inspecteren, voornamelijk de apparaten waar water doorheen stroomt zoals uw afwasmachine. Door vocht kan een geleidende verbinding ontstaan die aardsluiting veroorzaakt.
  • Zorg ervoor dat u geen vocht bij uw elektrische apparaten in de buurt zet, zoals een vaas met water.


Via Zoofy plan je heel gemakkelijk, goedkoop en snel een afspraak in met een elektricien die aarding voor u kunt aanleggen. De vakmannen van Zoofy voeren de klus professioneel uit en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Via onze website kunt u de postcode invoeren, de klus 'aarding aanleggen' aanklikken en een dag en tijdsvak naar uw voorkeur aangeven. Zo hoeft heeft u direct inzagen in de prijs en kunt u zelf aangeven wanneer het u uitkomt een vakman langs te krijgen. Omdat je altijd wordt geholpen door een vakman in de buurt betaal je nooit voorrijkosten. Heb je nou met spoed een vakman nodig om uw aarding te controleren of deze aan te leggen dan kunnen we u al binnen 20 minuten helpen aan een goede vakman die dezelfde dag nog langs zal komen.

Wanneer de klus naar tevredenheid is uitgevoerd kunt u zelf kiezen hoe u wilt betalen. Dit kan direct contant worden afgerekend, met pinautomaat worden betaald of achteraf via Ideal worden voldaan.