Grond egaliseren

Vanaf €50 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 141 Hoveniers bij jou in de buurt

Voor de aanleg van een gazon of terras moet de grond netjes egaal worden gemaakt. Een vakman houdt bovendien rekening met het afvoeren van regenwater. Omschrijf je klus en maak een afspraak met een hovenier bij jou in de buurt.

Nu regelen
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 176 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer.

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Selecteer een klus of dienst

Maak een afspraak voor wanneer het jou uitkomt.

Vakmensen krijgen een melding

Een vakman in de buurt pakt jouw klus op. Je ontvangt direct een bevestiging.

De vakman komt bij je langs

Klus klaar? De factuur ontvang je per mail. Betalen kan via Tikkie of iDeal.

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Grond egaliseren

Vul je postcode in, en wij regelen een hovenier die bij jou in de buurt werkzaam is. Doordat wij werken met vaste uurtarieven, en er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht, wordt je achteraf nooit verrast met onverwachte kosten op de factuur!

Een stuk grond egaliseren is zwaar werk, vereist verstand van zaken. Bovendien heb je vaak speciale apparatuur nodig. Schakel daarom een vakman in die het voor je doet.


Al onze hoveniers zijn geselecteerd op hun vakkundigheid en betrouwbaarheid; zo kunnen wij je altijd garanderen dat onze vakman kwaliteit bij je aflevert. Ook kan je per hovenier duidelijk zien hoe hij door eerdere klanten is beoordeeld. Om te zorgen dat je van tevoren weet wie er bij je voor de deur zal staan, hebben wij van elke vakman een foto op de website staan!

Ook wanneer je klus niet per se vandaag hoeft te worden opgepakt, maar je wel graag alvast een afspraak wilt maken voor morgen of een ander moment, kan je terecht bij zoofy.nl. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, zodat wij altijd een vakman kunnen regelen voor een dag en tijdstip naar jouw keuze! Vul je postcode in op onze website, en je krijgt direct een lijst met alle hoveniers bij jou in de buurt, en hun tarieven!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af