Regel nu jouw vakman

Tuinverlichting aanleggen

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 400 elektriciens bij jou in de buurt

Wil je lampen op andere plekken hangen, zijn er meerdere nieuwe contactpunten nodig dan heb je een goed lichtplan nodig. Je moet bepalen waar de draden komen te lopen en deze moeten veilig worden aangesloten. Omschrijf je plannen en maak een afspraak met een elektricien in de buurt.

Regel nu jouw vakman
174 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 165 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Tuinverlichting aanleggen

Tijd voor nieuwe tuinverlichting in de tuin? Regel op Zoofy een afspraak met een elektricien die voor jou de verlichting netjes aanlegt. Een elektricien legt bijna dagelijks verlichting aan. Het is erg belangrijk dat de verlichting aangelegd wordt door iemand die verstand heeft van elektriciteit.

Tuinverlichting aanleggen 

Verlichting is een essentieel onderdeel als het gaat om sfeer en zicht in huis en tuin. In het donker zitten vinden de meeste mensen niet comfortabel. Bij het aanleggen van verlichting kan het zijn dat er lichtpunten aangelegd moeten worden. Als er een lichtpunt aangelegd moet worden betekent dat ook dat er een schakelaar bij geplaatst wordt. Een elektricien is bedreven in het aanleggen van (tuin)verlichting. Ook als het gaat om het plaatsen van verlichting aan het plafond of de wand of tuin. Het is belangrijk dat de juiste draden op de juiste plek worden aangesloten.

Voor een erkende en vakkundige elektricien ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Je kan dan snel genieten van je nieuwe tuinverlichting.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af