Stopcontact in meterkast

Vanaf €79 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 529 Elektriciens bij jou in de buurt

Voor het aansluiten van een modem of ander apparaat heb je vaak een extra stopcontact in de meterkast nodig. De stroom wordt dan direct uit de groepenkast gehaald. Dit is een klusje dat je beter niet zelf kan doen. Schakel de hulp in van een elektricien bij jou in de buurt. Het tarief is incl BTW en wandcontactdoos. Eventueel meerwerk is niet inbegrepen.

Nu regelen
8 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 22 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer.

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Selecteer een klus of dienst

Maak een afspraak voor wanneer het jou uitkomt.

Vakmensen krijgen een melding

Een vakman in de buurt pakt jouw klus op. Je ontvangt direct een bevestiging.

De vakman komt bij je langs

Klus klaar? De factuur ontvang je per mail. Betalen kan via Tikkie of iDeal.

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Stopcontact in meterkast plaatsen

Voor het aansluiten van een modem of server is het handig om in de meterkast een extra stopcontact te plaatsen. Het is aan te raden om dit klusje uit te besteden aan een vakkundig elektricien.

Voor een erkende installateur is het een relatief eenvoudige klus. En wanneer je een extra stopcontact professioneel laat aanleggen weet je zeker dat het veilig gebeurt. Voor de installatie begint is het wel verstandig om alvast na te denken over het aantal stopcontact of dat je een enkelvoudig of meervoudig stopcontact in de meterkast wilt hebben.

Een meervoudig stopcontact is aan te raden voor het geval je later nog andere apparaten dient aan te sluiten in de meterkast.

Het stopcontact wordt geïnstalleerd met randaarde. De elektricien haalt de voeding rechtstreeks uit de groepenkast. Voordat hij met het klusje begint zal hij daarom altijd eerst de stroom uitschakelen. 

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af