Regel nu jouw vakman

Stopcontact in meterkast

Vanaf €79 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 424 elektriciens bij jou in de buurt

Voor het aansluiten van een modem of ander apparaat heb je vaak een extra stopcontact in de meterkast nodig. De stroom wordt dan direct uit de groepenkast gehaald. Dit is een klusje dat je beter niet zelf kan doen. Schakel de hulp in van een elektricien bij jou in de buurt. Het tarief is incl BTW en wandcontactdoos. Eventueel meerwerk is niet inbegrepen.

Regel nu jouw vakman
26 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 143 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Stopcontact in meterkast plaatsen

Voor het aansluiten van een modem of server is het handig om in de meterkast een extra stopcontact te plaatsen. Het is aan te raden om dit klusje uit te besteden aan een vakkundig elektricien.

Voor een erkende installateur is het een relatief eenvoudige klus. En wanneer je een extra stopcontact professioneel laat aanleggen weet je zeker dat het veilig gebeurt. Voor de installatie begint is het wel verstandig om alvast na te denken over het aantal stopcontact of dat je een enkelvoudig of meervoudig stopcontact in de meterkast wilt hebben.

Een meervoudig stopcontact is aan te raden voor het geval je later nog andere apparaten dient aan te sluiten in de meterkast.

Het stopcontact wordt geïnstalleerd met randaarde. De elektricien haalt de voeding rechtstreeks uit de groepenkast. Voordat hij met het klusje begint zal hij daarom altijd eerst de stroom uitschakelen. 

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af