Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Elektricien bestelt, ook in Kerkrade.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Elektricien klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je elektricien per uur.

elektricien per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Elektricien?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Elektriciens in Kerkrade

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Elektricien Kerkrade gezocht (met spoed)?

Zoek je een elektricien? Kijk dan niet verder, want wij koppelen je aan de juiste vakman. Je kunt via Zoofy een afspraak maken op het moment dat het jou uitkomt. Wanneer je een afspraak voor een later moment maakt kun je je voorkeur aangeven voor een bepaalde vakman. Wij checken of hij op dat moment beschikbaar is en anders regelen we een waardig vervanger voor het door jou gekozen moment. De beoordelingen en recensies kun je per vakman terugvinden op onze website en er staat ook een foto bij zodat je al een beeld hebt wie er langskomt.

Ook bij spoedaanvragen zijn wij de ideale oplossing. Wanneer je met een kortsluiting of stroomuitval zit, zal je in de meeste gevallen zo snel mogelijk een elektricien zoeken. Wij zorgen dat je binnen een tijdsbestek van maximaal 20 minuten contact krijgt. Je kunt eventueel ook aangeven dat je wat later op de dag thuis bent. De vakman zal je in ieder geval even bellen om het tijdstip te bespreken. Je wordt in dit geval dezelfde dag nog geholpen. Bij problemen met elektriciteit raden we af om zelf het gereedschap erbij te pakken gezien de risico’s die spanning met zich meebrengt. Wij zorgen voor een specialist die weet waar hij het over heeft.

De werkzaamheden van elektriciens omvatten een breed spectrum. Ze houden zich onder andere bezig met het aansluiten, aanleggen of repareren van elektrische apparatuur, stopcontacten, perilex stekkers, bedrading, een intercom of verlichting. Wanneer je jouw soort klus niet in het aanbod terug kunt vinden, dan kun je onderaan voor de optie ‘per uur’ kiezen. Geef in het opmerkingenveld aan wat je van de elektricien verwacht. De prijzen zijn vooraf inzichtelijk en zijn bovendien inclusief BTW. Wij zorgen ook voor een vakman uit de buurt, zodat we geen voorrijkosten hoeven te rekenen. Dit zorgt ervoor dat je vooraf op de hoogte bent van de prijs. Na afloop van de klus stelt de vakman een factuur voor je op die je netjes per mail ontvangt. Je hebt zelf de keuze tussen contant betalen of online overschrijven via iDeal. Het is dus geen probleem als je geen cash op zak hebt. Enkele vakmannen beschikken zelfs over een mobiel pinapparaat zodat je aan de deur kunt pinnen.

Naast de bovenstaande klussen, zijn de elektriciens ook heer en meester wanneer het gaat om de meterkast. Ze kunnen verschillende soorten groepenkasten plaatsen of vervangen of een extra groep voor je aanleggen. Daarnaast is het tegenwoordig ook zeer waardevol om een (extra) stopcontact aan te laten leggen in de meterkast. Providers als Ziggo en KPN hebben namelijk als eis voor het plaatsen van een modem dat er een stopcontact/wandcontactdoos in de meterkast moet zitten. Wanneer er meerdere werkzaamheden moeten plaatsvinden is het ook mogelijk een offerteaanvraag te plaatsen. Laat dit duidelijk in de omschrijving naar voren komen zodat de vakman hiervan op de hoogte is.

In welke wijken hebben we elektriciens in Kerkrade?

Woon je in Bleijerheide, Locht, Terwinselen, Heilust, Kaffeberg of Chèvremont? De elektriciens kennen Kerkrade als hun broekzak en staan op het gewenste moment op de stoep. Uiteraard zijn wij ook actief in Ham, Rolduckerveld en Gracht! De vakmannen rijden door heel Kerkrade om je van dienst te zijn. Snel de juiste vakman, dat is waar Zoofy voor staat.