Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Dakdekker bestelt, ook in Den Haag.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Dakdekker klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je dakdekker per uur.

dakdekker per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Dakdekker?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Dakdekkers in Den Haag

4.6/5 sterren gebasseerd op 7 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Dakdekker in Den Haag gezocht (met spoed)?

In de grote lentestorm van vannacht heeft je huis het zwaar te verduren gehad. Vooral de dakpannen waren geen partij voor deze storm. Een redelijk aantal is gesneuveld in de strijd met de wind. Om lekkages te voorkomen bij deze toch al iets wat druiligere dag, heb je het liefst dat er zo snel mogelijk een dakdekker bij je langs komt om nieuwe dakpannen te laten plaatsen . Het lichtpuntje op deze grijze dag zijn de vakmannen van Zoofy altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Dus surf snel naar de website van Zoofy.nl

De dakpannen en alle andere klussen die op dezelfde dag nog worden opgelost vallen onder de spoedservice. Dit betekent dat je in 20 minuten weet wie er bij jou op de stoep staat om de dakpannen weer in het gareel te leggen. Het enige wat je hier voor hoeft te doen is jouw gegevens achterlaten op de website. Wij regelen de rest!

Moet de regenpijp nog gemonteerd worden of moet er nieuwe dakbedekking gelegd worden volgende week? Het liefst heb je natuurlijk de afspraak wel alvast in je agenda staan. Zo kun jij de afspraak afstemmen op je eigen agenda. Ook dan ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Je kunt 24 uur per dag een afspraak maken via onze website. De beoordelingen van klanten die je voorgingen zijn per vakman te vinden op de website. Daarnaast hebben we van iedereen een fotootje, zodat er geen vreemde bij je voor de deur staat.

We werken alleen met vakkundige en betrouwbare vakmannen. Ze hebben de juiste apparaten bij zich en zullen alles netjes achter laten. Een groot voordeel van Zoofy is dat we geen voorrijkosten rekenen. De tarieven zijn ook bij de vakmannen per uur zichtbaar. Wil je een offerte? Laat het ons weten en vraag een vrijblijvende offerte aan

In welke wijken hebben we dakdekkers in Den Haag?

Als je een dakdekker nodig hebt in Den Haag, dan kun je die boeken in welke wijk je ook woont. Onder andere in het centrum, in Escamp, Laak, Loosduinen, Haagse Hout, Segbroek en natuurlijk Scheveningen. In elke wijk kun je jouw dakwerker snel langs laten komen. Alle wijken betekent dus ook alle buurten. In Hofkwartier, Zeeheldenkwartier, Statenkwartier, Belgisch park en de Archipelbuurt. In heel Den Haag en omstreken komen de dakdekkers jou helpen met je problemen.