Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je CV Monteur bestelt, ook in Rotterdam.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle CV Monteur klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je cv monteur per uur.

cv monteur per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Cv Monteur?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze CV Monteurs in Rotterdam

4.7/5 sterren gebasseerd op 364 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

CV Monteur Rotterdam gezocht (met spoed)?

Voor het installeren van je CV-ketel of het verhelpen van een storing regel je via ons snel een cv monteur in Rotterdam. Ook voor periodiek onderhoud ben je bij ons netwerk van gecertificeerde monteurs aan het juiste adres.

Via onze website kun je 24 uur per dag 7 dagen per week een afspraak maken met een cv monteur bij jou in de buurt. Zeker in de koude wintermaanden neemt het risico op een cv storing toe. Juist in die maanden wil je niet graag zonder warm water zitten en heb je zo snel mogelijk een cv monteur nodig. Wij begrijpen dat er dan enige haast geboden is.

Bij Zoofy kun je via onze site een afspraak maken voor het moment dat het jou het beste uitkomt. De cv monteur houdt daar dan rekening mee. Of je kiest voor een spoedklus. Zo is er dezelfde dag nog een gecertificeerde cv monteur bij je. In het veel van spoed hebben we meestal binnen 20 minuten een vakman voor je geregeld!

Omdat wij een netwerk van lokale monteurs en installatiebedrijven hebben hoeven wij geen voorrijkosten te rekenen. Alle monteurs zijn tenslotte werkzaam in Rotterdam. Op onze website staan onze diensten duidelijk aangegeven. Aan de hand van je postcode kunnen we ook direct de tarieven tonen die cv monteurs in jouw regio hanteren.

Je krijgt dan een idee hoeveel het ongeveer gaat kosten. Voor storingen wordt een uurtarief gerekend. Voor cv onderhoud rekenen we een vaste prijs. Wij adviseren regelmatig onderhoud aan de ketel. Dit verkleint de kans op storingen, zorgt ervoor dat de cv installatie zo zuinig mogelijk werkt en beperkt het risico op brandgevaar en koolmonoxide vergiftiging. Probeer daarom eens per jaar een onderhoud in te plannen.

Is een ketel uiteindelijk aan vervanging toe dan kun je besluiten om een warmtepomp of nieuwe cv ketel te plaatsen. De prijs daarvan hangt in grote mate af van het type ketel of pomp die je kiest. Wil je hierover meer duidelijkheid hebben dan kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. De cv monteur zal je dan van tevoren laten weten aan welke kosten je moet denken.

Heeft onze cv monteur de klus uiteindelijk naar tevredenheid afgerond. Is de storing verholpen, de ketel weer goed onderhouden, en en kun je weer warm douchen, dan maakt de monteur de factuur op. Deze ontvang je achteraf per email. Betalen kan eenvoudig, snel en veilig via Tikkie of iDeal.

In welke wijken hebben we CV monteurs in Rotterdam

In korte tijd zijn we uitgegroeid tot een landelijke website. Ook in alle wijken in Rotterdam staan wij voor je klaar. Delfshaven en Kralingen. Overschie en in het centrum. De CV monteurs kunnen overal komen.

En dus ook alle buurten. In de Agniesebuurt en de bergpolder. We kunnen je overal snel helpen met je CV problemen.

Ook als je buiten Rotterdam woont!