Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je CV Monteur bestelt, ook in Leeuwarden.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle CV Monteur klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je cv monteur per uur.

cv monteur per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Cv Monteur?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze CV Monteurs in Leeuwarden

5/5 sterren gebasseerd op 4 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

CV monteur Leeuwarden

In het Friese Ljouwert hebben wij ook CV-monteurs zitten. Een lekkende CV-ketel moet natuurlijk snel verholpen worden. Of je nu uitkijkt op de Oldehove of uitkijkt op een van de andere monumenten in Leeuwarden bij Zoofy ben je aan het juiste adres. Wat het probleem ook is zoek niet verder. Bij Zoofy vind je een goede CV-monteur die je kan helpen. Een CV-monteur is er voor problemen met de centrale verwarming. Dit kan gaan om CV-ketel onderhoud, lekkage aan de CV-ketel, het plaatsen van een nieuwe cv ketel, Een verbouwing waarbij een aan en afvoer aangelegd moet worden. Zoofy heeft een netwerk aan CV-monteurs in Leeuwarden waardoor jij snel geholpen kan worden met alle verwarmingsproblemen. Deze monteurs zijn echte vakmensen. zij hebben jarenlange ervaring. Zoofy neemt geen genoegen met een net voldoende vakman. Wij willen net als jij dat je waar voor je geld krijgt. Hoe gaat het in zijn werk? Heel simpel, jij maakt op de onze (Zoofy) website een afspraak. Geeft aan om wat voor klus het gaat, en je kiest een moment voor de afspraak. Je kan ook nog aangeven of het een spoedklus of een klus is met minder haast. Het verschil is dat je bij een klus die verder weg is zelf een monteur kan kiezen. Met een spoedklus heb je met ongeveer 20 minuten een afspraakbevestiging in je mail. Zo hoef jen niet lang zonder warm water te zitten. Bij het maken van de afspraak kun je de prijs van de vakmannen zien. De enige wat er nog bij die prijs zou kunnen komen zijn de materiaalkosten. Bij een spoedklus betaal je een hoger tarief dan wanneer je een klus hebt die wat langer kan wachten. Omdat een CV-monteur bij jou uit de buurt langskomt betaal je geen voorrijkosten. Dat scheelt je al ongeveer 30 euro.

In welke wijken van Leeuwarden zitten de CV-monteurs?

Onze CV-monteurs komen in de wijken: Oud-Oost, Camminghaburen, Potmargezone, Grou, Stiens, Sonneborgh, Aldlân de Hemrik, Bilgaard Havankpark, De Zuidlanden, Dokkummer le, Nijlân de Zwette, Dorpen Zuid-Oost, Heechterp Schieringen, Vrijheidswijk, Goutum, Vossepark Helicon, Dorpen Zuid-West, Binnenstad, Westeinde, Huizum-West. In heel Leeuwarden en de omgeving word je geholpen.