Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je CV Monteur bestelt, ook in Enschede.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle CV Monteur klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je cv monteur per uur.

cv monteur per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Cv Monteur?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze CV Monteurs in Enschede

4.9/5 sterren gebasseerd op 12 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

CV monteur Enschede

Je hebt een avondje muziek in Twentse schouwburg voor de boeg. Hier heb je al even naar uitgekeken. Thuis blijkt dat er een storing is in de CV-ketel. Net nu je een warme douche wilde nemen, douchen zonder warm water is geen optie natuurlijk. Gelukkig heb je nog even en kun je Zoofy inschakelen voor een CV-monteur. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. Bij Zoofy vind je alleen de beste CV-monteurs. Wat moet jij doen om een CV-monteur bij jou in Enschede te krijgen? Heel simpel. Je gaat naar de website van Zoofy. Je geeft aan welke klus er moet gebeuren, laat je adres en mailadres achter en geeft aan dat het om spoed gaat. Kijk je 20 minuten later in je mail, dan zie je dat je een afspraakbevestiging gekregen hebt. De CV-monteur is dan al bijna onderweg naar Enschede. Bij het aangeven dat het om een spoedklus gaat zie je het uurtarief wat gerekend gaat worden. Bij deze prijs kunnen alleen nog eventuele materiaalkosten komen. Omdat de monteur bij jou uit de buurt komt betaal je geen voorrijkosten. Het kan ook zijn dat je een monteur voor onderhoud aan je CV-ketel wilt bestellen of voor het installeren van een nieuwe CV-ketel. Dan geef je aan bij het maken van de afspraak dat het op een later moment mag. Je kan dan zelf een CV-monteur kiezen. Je krijgt dan de foto’s te zien en reviews die onze klanten over de monteurs bij jou in de buurt hebben geschreven. De monteur komt zoals al eerder gezegd bij jou uit de buurt. Je ziet bij het maken van de afspraak de prijs voor een afspraak op een later moment. De prijs voor een afspraak op een later moment zal wel wat goedkoper zijn dan het tarief voor een spoedklus.

In welke buurten van Enschede komen onze CV-monteurs?

De CV-monteurs komen in de wijken Enschede-Zuid, Binnensingelgebied, Boswinkel-Stadsveld, Enschede-Noord, Hogeland-Velve, Glanerbrug, Landelijk gebied, Kernen, Twekkelerveld en Ribbelt-Stokhorst. De vakmannen komen dus in alle wijken van Enschede.