Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je CV Monteur bestelt, ook in Amsterdam.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle CV Monteur klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je cv monteur per uur.

cv monteur per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Cv Monteur?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze CV Monteurs in Amsterdam

4.6/5 sterren gebasseerd op 872 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

CV monteur Amsterdam (ook met spoed)

Je komt thuis na een werkdag. Vanavond is het concert van je favoriete band in de Ziggo Dome, waar jij je enorm op verheugt! Je merkt alleen dat het een beetje fris is in huis en ziet dat er een storing is aan je CV-ketel. Dit moet wel snel opgelost worden. Een erkende cv monteur uit Amsterdam zorgt ervoor dat je vanavond niet in een koud huis thuiskomt. Bij ons kunt u terecht voor spoedklussen. Zoofy zorgt er altijd voor een dan cv monteur uit de regio Amsterdam snel ter plaatse is.

Via onze website kun je 24 uur per dag afspraken inplannen. Dat is handig wanneer je ineens geen warm water meer hebt, de centrale verwarming het niet meer doet, of de cv ketel stuk is. Dankzij ons grote netwerk van cv monteurs in Amsterdam kunnen wij een snelle service bieden. In geval van spoed wordt je daardoor zo snel mogelijk geholpen. Vaak al op dezelfde dag. CV ketel storingen zijn in de meeste gevallen al binnen een uurtje opgelost. Soms zal de monteur adviseren dat je bepaalde onderdelen moeten laten vervangen. De vakman kan je dan adviseren over de prijs.

Ook voor minder urgente klussen kun je een cv monteur van Zoofy inschakelen. Bijvoorbeeld wanneer je graag een nieuwe cv ketel wilt laten installeren. Voor een erkende cv monteur is een vakkundige cv installatie geen probleem. Vaak komt het neer op een halve dag werk. De ketel kun je zelf aanschaffen of je laat het over aan de monteur of het installatiebedrijf dat je komt helpen. Tegenwoordig kun je een cv monteur natuurlijk ook inzetten voor het plaatsen van warmtepompen of andere duurzame oplossing om je huis te verwarmen.

De meest voorkomende klus is natuurlijk het cv ketel onderhoud. Een goed onderhouden ketel kan grote problemen voorkomen. Het advies luidt om per jaar tenminste een keer onderhoud van uw cv ketel te laten plaatsvinden. Het beste kun je daarvoor een erkende cv monteur inschakelen.

Bij Zoofy kun je terecht voor alle merken cv ketels. Denk daarbij aan Nefit, Intergas, Remeha en alle andere merken. Regelmatig onderhoud voorkomt storingen, verlengt de levensduur van de cv ketel, en verkleint het risico op koolmonoxide en brandgevaar.

De Onderzoeksraad voor Veiligheid noemde het gevaar van koolmonoxide eerder een onderschat en onbegrepen gevaar. Bij een oude en slecht onderhouden ketel kan het voorkomen dat het gas ongemerkt uit de ketel ontsnapt. Daardoor kan CO vergiftiging optreden. Elk jaar belanden daardoor zo'n 400 mensen op de Eerste Hulp van het ziekenhuis. Jaarlijk overlijden er ongeveer 10 mensen aan een koolmonoxide vergiftiging. Vaak is dit veroorzaakt door het onprofessioneel handelen van een niet-erkende monteur.

Om die reden mogen vanaf 2019 alleen nog erkende cv monteurs aan uw ketel werken. Wij springen daar al op in door alleen samen te werken met vakkundige installateurs. Alleen zo kun je met een gerust hart je onderhoud in Amsterdam aan ons uitbesteden.

Wanneer je via onze site een klus inplant, zorgen wij ervoor dat een erkende vakman snel jouw richting op komt. Zo hoef je niet urenlang naar een vertrouwde monteur te zoeken. Wij garanderen ervaren en goede vakmannen. Bovendien houden we de kwaliteit van het geleverde werk goed in de gaten aan de hand van klantbeoordelingen. En dat werkt. In verreweg de meeste gevallen zijn onze klanten zeer tevreden.

Een afspraak is vaak in 30 seconden geregeld. Ook als het gaat om spoed. Je vult je postcode in, zodat je kunt zien welke CV monteur er bij jou in de buurt aanwezig is. Wil je een afspraak maken voor een moment dat jou het beste uitkomt. Dat kan natuurlijk altijd. Wij zorgen ervoor dat er op dat moment een vakman aanwezig zal zijn. Met een spoedklus hebben we binnen 20 minuten een vakman voor je geregeld die dezelfde dag nog langskomt!

Wij staan 24/7 voor je klaar en om er nog meer voordelen uit te halen rekenen wij geen extra voorrijkosten. Dat is ook niet nodig dankzij ons netwerk van lokale monteurs. Aan de hand van je postcode tonen wij direct de tarieven die onze cv monteurs vragen. Storingen gaan tegen een uurtarief. Voor onderhoud geldt een vast tarief. Materiaal is daarbij niet ingegrepen. Wil je voor de installatie van een nieuwe cv ketel of warmtepomp graag eerst vrijblijvend een offerte ontvangen dan kun je dit aangeven bij de klusaanvraag. De cv monteur houdt daar dan rekening mee.

Is de klus naar volle tevredenheid afgerond dan maakt de cv monteur een factuur voor je op. Deze ontvang je per email en kun je eenvoudig veilig online betalen via Tikkie of iDeal. Gewoon overmaken mag natuurlijk ook.

In welke wijken hebben we CV monteurs in Amsterdam

Als je een CV monteur nodig hebt in Amsterdam, dan kun je die boeken in elk stadsdeel; Noord, Oost, Zuid, West en Centrum. En alles ertussenin. Overal komen we je snel helpen met ons netwerk aan CV monteurs.

We komen je in elke buurt helpen; de Frederik Hendrikbuurt, Da Costa Buurt, Van Lennepbuurt, Watergraafsmeer, Rivierenbuurt, Buitenveldert en alles ertussenin. Wij staan voor je klaar in regio Amsterdam!