CV ketel storing

Vanaf €75 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 101 CV Monteurs bij jou in de buurt

Bij een storing in de CV ketel wil je natuurlijk snel geholpen worden. Door een te lage druk of een versleten onderdeel heb je soms ineens geen warm water of verwarming meer. Maak dan direct een afspraak met een CV monteur in de buurt. Een storing is vaak al binnen 1 uur verholpen.

Nu regelen
245 recensies

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over onze CV Monteurs die gewerkt hebben aan CV ketel storing

CV ketel storing wordt gemiddeld beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 245 recensies

Frank uit 's-Gravenhage
donderdag 16 mei 2019

De storing was niet erg lastig en was direct opgelost. Monteur kwam op tijd en ging niet weg tot hij zeker wist dat het probleem verholpen was.

Joost uit Amsterdam
maandag 13 mei 2019

Goed, vriendelijk en snel.

Nino uit Hoogvliet Rotterdam
dinsdag 30 april 2019

Klus is geklaard, vriendelijk en legt alles duidelijk uit. Belt tussendoor op om het een en ander af te stemmen. Hij denkt met je mee. Vakman!

Wijmar uit Hooge Zwaluwe
dinsdag 30 april 2019

Klus geklaard zoals verwacht, snelle service en probleem goed opgelost . Roland is erg behulpzaam en denkt goed mee, een aanrader!

Mkmi uit Bloemendaal
donderdag 25 april 2019

Helemaal tevreden! Wat een aardige man en vakkundig. Heel blij mee.

Amal uit Haarlem
woensdag 17 april 2019

Redouane was zeer hulpzaam, professioneel en gaaf een redelijk advies. Mijn issue was snel opgelost.

Martine uit Amsterdam
vrijdag 5 april 2019

Zeer vriendelijk en legt alles goed uit.

Guus uit 's-Gravenhage
vrijdag 5 april 2019

Ik ben erg tevreden met de hulp. Ik werd snel geholpen en de vakman had veel kennis.

De CV Monteurs van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Storing CV ketel oplossen

Doet je verwarming het niet meer, hoor je borrelende geluiden, of heb je geen warm water, dan is de kans groot dat je last hebt van een cv-storing. Helaas kan het soms gebeuren bij zowel een oude als moderne cv ketel. Een storing kan grote ongemakken met zich meebrengen. Het is begrijpelijk dat je dan zo snel mogelijk geholpen wilt worden.  

Kamp je met een storing en wil je snel een cv monteur langs hebben dan kun je gebruik maken van onze website. Je plant een afspraak in wanneer je geholpen wilt worden. Dit kan ook met spoed. Natuurlijk kun je eerst ook zelf een poging wagen om de storing aan de cv ketel zelf op te lossen. 

Het ligt misschien voor de hand. Maar het gebeurt echt regelmatig dat monteurs ontdekken dat de CV-ketel niet werkt omdat bijvoorbeeld de stekker niet in het stopcontact zit. Loop dus vooral de volgende stappen even na:

Zit de stekker van de ketel in het stopcontact?Is de zekering in de meterkast heel?Doet de thermostaat het wel? Als deze uitstaat, doet de verwarming het natuurlijk ook niet.Staat de thermostaat hoog genoeg? Als de kamertemperatuur hoger is dan de temperatuur op de thermostaat, blijft de verwarming uit.Staat de gaskraan van de CV-ketel open? Als de gaskraan open staat, zou je de knop niet verder naar links moeten kunnen draaien.

Het kan natuurlijk zijn dat de CV-ketel stuk is, maar voor hetzelfde geld doet je stopcontact het niet. Probeer altijd, voor de zekerheid, een ander stopcontact. Als dit niet mogelijk is, kan je natuurlijk ook iets kleins als een lampje aansluiten op het stopcontact dat je normaal gesproken voor de CV-ketel gebruikt. 

Geen warm water meer? Dit komt meestal doordat de warmwaterkraan van de CV-ketel lekt. Probeer deze even dicht te draaien, en kijk of dit het probleem verhelpt. Als de kraan blijft lekken, kan het zijn dat het kraanleertje moet worden vervangen. 

Veel CV-ketels hebben een schermpje waarop bij problemen een bepaalde storingscode wordt weergegeven. Als je zo'n code ziet staan, is het altijd slim om het merk + de storingscode te googelen: zo weet je wat er precies met je CV-ketel aan de hand is. 

Een van de meest voorkomende redenen waardoor je CV-ketel of water niet meer goed warm wordt, is een te lage waterdruk in de ketel. Kijk dan ook altijd even op het schermpje van je CV-ketel of de waterdruk goed is: deze moet tussen de 1,5 en 2,0 bar zijn. Is de waterdruk te laag?  Dan moet je zeer waarschijnlijk de cv ketel bijvullen

Maken je radiatoren sinds kort geluid of worden ze niet meer goed warm? Als er lucht in de CV-installatie zit, hoor je vaak borrelend of tikkend geluid in je radiator. Dit is niet alleen vervelend; het zorgt er ook nog eens voor dat je verwarming meer energie verbruikt. Gelukkig kan je zelf gemakkelijk je radiator ontluchten! 

Soms is er met de cv ketel iets ernstigers aan de hand . Dan moet er vaak een onderdeel worden vervangen. Regelmatig onderhoud kan een cv ketel storing voorkomen. Onze CV monteurs zijn in staat je met praktisch alle merken en CV storingen te helpen. Ze weten in 9 van de 10 keer direct wat het probleem is en kunnen (eventueel na het bestellen van wat onderdelen) je CV ketel snel weer storingsvrij maken.