Computerreparateur Nijmegen

Voor een modem installatie, data recovery en al jouw andere computer klussen. In een paar klikken geregeld. Bestel eenvoudig één van onze computerhulpen uit Nijmegen.

bijv. 'Modem installeren'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 13 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Computerhulp in Nijmegen

Je computer thuis in Nijmegen werkt niet meer naar behoren. Oorzaak is een ernstig virus. Een computermonteur kan er dan voor zorgen dat het virus van de computer verwijderd wordt. Je gaat op zoek naar een goede computerhulp. Bij Zoofy ben je dan aan het juiste adres.

Alle klussen
Backup maken PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 447 computerreparateurs bij jou in de buurt
Beveiligen PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 443 computerreparateurs bij jou in de buurt
Computer of laptop laten repareren
60 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 424 computerreparateurs bij jou in de buurt
Data recovery
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 428 computerreparateurs bij jou in de buurt
Modem installeren
108 keer aangevraagd
Vanaf €60 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 461 computerreparateurs bij jou in de buurt
Netwerkkabels trekken
192 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1710 computerreparateurs bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Waar in Nijmegen komen de computerhulpen?

De computermonteurs komen in de wijken: Nijmegen Oost, Nijmegen Zuid, Dukenburg, Nijmegen Midden, Nijmegen Noord, Nijmegen Nieuw West, Nijmegen Oud West, Lindenholt en in Nijmegen Centrum. In alle hoeken van Nijmegen word je geholpen door de monteurs die bij Zoofy aangesloten zijn.Op de website van Zoofy maak je heel makkelijk en snel een afspraak met de monteur. Je vult de klus in waarvoor je de computerhulp nodig hebt. Dat kan zijn voor een klus zoals: het installeren van apparaten, het aanleggen van een wifithuisnetwerk, netwerkkabels trekken, virus verwijderen van de computer of laptop, back-up maken van de pc of Mac, beveiligen van laptop of pc, het herstellen van data, opschonen van pc of het repareren van je computer of laptop. Je kiest een datum en tijd waarop de monteur langs kan komen in Nijmegen. Er zijn klussen die niet kunnen wachten nog vandaag verholpen moeten worden. Voor die klussen kun je aangeven dat je een spoedklus hebt. Met ongeveer 20 minuten heb je dan een afspraakbevestiging in je mail zitten. De computerhulp komt dan dezelfde dag nog langs. Kan de klus wachten tot morgen of een later moment. Dan kies je de dag en tijd. Als laatste hebben we een aantal gegevens nodig, zodat de computerreparateur naar het juiste adres in Nijmegen kan gaan.  De monteur komt uit Nijmegen of de omgeving, daarom betaal je geen voorrijkosten. Dat is dan een bedrag wat je mooi in je portemonnee kan houden. Het uurtarief van de monteur zie je staan bij het maken van de afspraak.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af