Computerreparateur Lelystad

Voor netwerk kabels trekken, printer installatie en al jouw andere computer klussen. In een paar klikken geregeld. Bestel eenvoudig één van onze computerhulpen uit Lelystad.

bijv. 'Modem installeren'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Computerhulp in en uit Lelystad

Heb je thuis in Lelystad een netwerkkabel die niet meer goed werkt? Misschien tijd om die dan te vervangen. Het vervangen van zo’n kabel gaat niet vanzelf. Dat kost wat tijd en moeite. Laat dat nou net twee dingen zijn die je niet hebt. Dan is een computerhulp Bij Zoofy de oplossing. Je hebt in no-time een afspraak gemaakt.

Alle klussen
Backup maken PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 447 computerreparateurs bij jou in de buurt
Beveiligen PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 443 computerreparateurs bij jou in de buurt
Computer of laptop laten repareren
60 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 424 computerreparateurs bij jou in de buurt
Data recovery
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 428 computerreparateurs bij jou in de buurt
Modem installeren
108 keer aangevraagd
Vanaf €60 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 461 computerreparateurs bij jou in de buurt
Netwerkkabels trekken
192 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1710 computerreparateurs bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken word ik geholpen door computerhulpen?

De computerhulpen waar Zoofy mee samenwerkt komen in de wijken: Boswijk, Schepenwijk Oost, Atolwijk, Schepenwijk West, Waterwijk, Schepenwijk Zuid, Landerijen, Zuiderzeewijk, Landstrekenwijk, Schepenwijk Noord, Lelystad Haven, Stadscentrum Het Ravelijn, Stadscentrum Noord, Warande Noord en Houtribhoogte. Het maakt niet uit waar in Lelystad je woont, in alle wijken word je geholpen.Om een afspraak te maken moet je een aantal dingen invullen. Je kiest als eerste de klus die bij jou gedaan moet worden. Een computerhulp kan voor verschillende klussen ingezet worden. Denk dan aan klussen zoals: een virus van de computer verwijderen, een back-up maken van de computer, het beveiligen van pc of Mac, een wifithuisnetwerk aanleggen, installeren van apparaten zoals printers, het herstellen van data, het repareren van je laptop of computer, het opschonen van je pc en het trekken van een netwerkkabel.  Sommige klussen kunnen niet langer wachten en moeten vandaag gefikst worden. In dat geval selecteer je spoed. Met 20 minuten heb je een afspraakbevestiging in je mail zitten en die dag komt er nog een computerhulp langs. Voor een klus die wat langer kan wachten kun je een datum en tijd kiezen waarop de computermonteur langskomt. Het laatste wat je invult voordat je een afspraak hebt, zijn je gegevens. De computerreparateur komt uit Lelystad of de omgeving. Dat scheelt jou voorrijkosten betalen. Het uurtarief van de vakman zie je staan als je een afspraak maakt.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af