Computerreparateur Groningen

Voor netwerk kabels trekken, computerreparatie en al jouw andere computer klussen. In een paar klikken geregeld. Bestel eenvoudig één van onze computerhulpen uit Groningen.

bijv. 'Modem installeren'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Computermonteurs uit het Hoge Noorden (Groningen) gezocht

Een virus op je computer in Groningen is nooit fijn. Je computer wordt er traag van of in doet het met een ernstig virus het helemaal niet meer. Dan kan een computermonteur je helpen. En zoeken naar een goede computerhulp hoeft niet eens lang te duren. Via Zoofy.nl heb je er zo een geregeld.

Alle klussen
Backup maken PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 447 computerreparateurs bij jou in de buurt
Beveiligen PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 443 computerreparateurs bij jou in de buurt
Computer of laptop laten repareren
60 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 424 computerreparateurs bij jou in de buurt
Data recovery
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 428 computerreparateurs bij jou in de buurt
Modem installeren
108 keer aangevraagd
Vanaf €60 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 461 computerreparateurs bij jou in de buurt
Netwerkkabels trekken
192 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1710 computerreparateurs bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Waar in Groningen komen de computermonteurs?

Je wordt geholpen in de wijken: Centrum, Oud Zuid, Helpman, Oud Noord, Noordwest, Nieuw West, Noorddijk, Noordoost, Oud West, Hoogkerk, Oosterparkwijk, Zuidwest, Zuidoost, Meerstad en in Meerdorpen. Waar je in de stad Groningen woont, overal komen de computerhulpen waar Zoofy mee samenwerkt.Een computerreparateur is voor de persoon die je moet hebben op het gebied van computers en netwerk. Voor klussen als: het aanleggen van een wifithuisnetwerk, het opschonen van je computer, een reservekopie maken van je bestanden, het beveiligen van de pc of Mac, het repareren van een computer, installeren van apparaten zoals een printer, het trekken van netwerkkabels, herstellen van data en een virus van de computer verwijderen. Als je een klus hebt geselecteerd kies je de prioriteit van de klus. Dat kan zijn dat het een klus is die met spoed gedaan moet worden. Is dat het geval dan krijg in met een minuut of 20 een mail met daarin de bevestiging van de afspraak. Heeft de klus een minder hoge prioriteit dan heb je de optie om een dag en tijd te kiezen waarop de computerhulp in Groningen langskomt.  Het laatste wat je invult zijn een aantal gegevens, zodat de monteur weet waar in Groningen hij moet zijn. De computermonteur komt uit Groningen, voor de monteur is het dus een thuiswedstrijd. Doordat het om een lokale vakman gaat heb jij een voordeel. Dat is dat je geen voorrijkosten hoeft te betalen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af