Computerreparateur Eindhoven

Voor een wifi netwerk aanleggen, Mac beveiligen en al jouw andere computer klussen. In een paar klikken geregeld. Bestel eenvoudig één van onze computerhulpen uit Eindhoven.

bijv. 'Modem installeren'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Computerhulp uit het Brabantse Eindhoven

Je hebt in je woonplaats Eindhoven een nieuwe computer gekocht. Daar wil je de komende jaren wel mee werken. Om je computer te beveiligen tegen virussen wil je er een beveiliging op zetten, maar je hebt de keuze uit zoveel dat je niet goed weet welke je moet nemen. Via Zoofy.nl kan je dan een computerhulp regelen die jouw computer beveiligd.

Alle klussen
Backup maken PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 447 computerreparateurs bij jou in de buurt
Beveiligen PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 443 computerreparateurs bij jou in de buurt
Computer of laptop laten repareren
60 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 424 computerreparateurs bij jou in de buurt
Data recovery
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 428 computerreparateurs bij jou in de buurt
Modem installeren
108 keer aangevraagd
Vanaf €60 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 461 computerreparateurs bij jou in de buurt
Netwerkkabels trekken
192 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1710 computerreparateurs bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Waar in Eindhoven komen de computermonteurs?

De computerhulpen komen in de wijken: Centrum, Oud- Stratum, Kortonjo, Putten, De Laak, Oud- Tongelre, Oud- Woensel, Erp, Begijnenbroek, Ontginning, Achtse – Molen, Aanschot, Dommelbeend, Oud- Strijp, Halve – Maan, Meerhoven, Rozenknopje, Oud- Gestel en Oud- Kasteel. Waar in Eindhoven je ook woont, de monteurs komen overal.Een afspraak via Zoofy maken kost niet veel tijd. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen willen we een paar dingen weten. Dat begint met de klus waarvoor de computerhulp komt. Dat kan zijn voor het aanleggen van een wifithuisnetwerk, het installeren van een apparaat, het repareren van je pc of laptop, een netwerk kabel aanleggen, een back-up maken van je computer, het herstellen van verloren bestanden, het opschonen van je computer of een virus van je computer verwijderen. Een klus kan spoed hebben of niet. Dat klik je aan in het scherm waar je dan op komt. Vul je in dat je klus met spoed moet gebeuren, dan krijg je binnen 20 minuten een afspraakbevestiging in je mail. Kan de klus op een later moment dan kun jij een datum en een tijd kiezen waarop de computerhulp bij jou in Eindhoven langskomt. Het laatste wat je nog in moet vullen voordat je een afspraak hebt zijn je gegevens.  Zoofy werkt met lokale monteurs, daarom worden er geen voorrijkosten gerekend. Dat scheelt jou toch weer een aantal tientjes. Als je de afspraak maakt zie je het tarief staan wat gerekend zal worden.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af