Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Een goede computermonteur in Arnhem gezocht

Je net nieuw gekochte computer in Arnhem crasht, dat is heel erg balen! Je hoopt dat de computer nog te redden is en wilt een computerreparateur inschakelen uit Arnhem. Die monteur kan je wellicht uit de brand helpen. Als je bij Zoofy bent uitgekomen hoef je niet meer verder te zoeken. Je hebt dan zo een afspraak geregeld.

Alle klussen
Backup maken PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 396 computerreparateurs bij jou in de buurt
Beveiligen PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 393 computerreparateurs bij jou in de buurt
Computer of laptop laten repareren
60 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 371 computerreparateurs bij jou in de buurt
Data recovery
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 388 computerreparateurs bij jou in de buurt
Modem installeren
96 keer aangevraagd
Vanaf €60 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 404 computerreparateurs bij jou in de buurt
Netwerkkabels trekken
156 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 389 computerreparateurs bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Waar in Arnhem komen de monteurs voor computerreparatie?

De computerhulp komt in de wijken: Rijkerswoerd, De Laar, Schuytgraaf, Elderveld, Malburgen Oost Zuid, Velperweg, Presikhaaf West, Burgermeesterwijk Hoogkamp, Vredenburg Kronenburg, Klarendal, Presikhaaf Oost, Spijkerkwartier, Malburgen Oost Noord, Arnhemsebroek, St Marten Sonsbeek, Klingelbeek, Schaarsbergen, Elden, Geitenkamp, Alteveer Cranevelt, Monnikenhuizen, Malburgen West, Heijnoord Lombok en Centrum. In alle wijken van Arnhem dus.Om een afspraak te maken moet je een aantal dingen invullen. Dat begint met de klus. Een computermonteur is breed inzetbaar, vooral als het gaat om klussen die met computers of een netwerk te maken hebben. Een klus waar je een computerhulp voor kan vragen is: Het trekken van netwerkkabels, repareren van een computer of laptop, een wifithuisnetwerk aanleggen, data herstellen, een reservekopie maken, het opschonen van je pc op Mac, verwijderen van een virus, het installeren van apparaten en het beveiligen van je pc of Mac. Elke klus heeft een andere prioriteit. Sommige klussen kunnen wachten tot morgen of een later moment. Andere klussen moeten vandaag nog gedaan worden. Een computer die gecrasht is wil je natuurlijk liever vandaag dan morgen gerepareerd hebben. Je kiest dan voor spoed. Binnen 20 minuten heb je dan een bevestiging van de afspraak. Kan de klus langer wachten dan kies je een dag en tijd waarop jij kan. Op die dag en tijd zal de monteur dan langskomen. Het laatste wat je invult zijn je gegevens. Dan weet de computerhulp waar in Arnhem hij moet zijn.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af