Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Computerhulp in Amstelveen

In Amstelveen heb je ook wel is een computerhulp nodig. Bijvoorbeeld als je netwerkkabel na jaren van trouwe dienst het heeft begeven en toe is aan vervanging. Misschien dat je dit klusje wel zelf kan doen, maar dan moet je er wel de tijd voor hebben. Dan kun je toch beter een computerhulp regelen via Zoofy. De computerhulp trekt zo een nieuwe kabel.

Alle klussen
Backup maken PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 396 computerreparateurs bij jou in de buurt
Beveiligen PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 393 computerreparateurs bij jou in de buurt
Computer of laptop laten repareren
60 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 371 computerreparateurs bij jou in de buurt
Data recovery
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 388 computerreparateurs bij jou in de buurt
Modem installeren
96 keer aangevraagd
Vanaf €60 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 404 computerreparateurs bij jou in de buurt
Netwerkkabels trekken
156 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 389 computerreparateurs bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Waar in Amstelveen komt de computermonteur?

De computermonteurs komen in de volgende wijken en buurten: Amstelveen, Waardhuis Middenhoven, Keizer Karelpad, Elsrijk, Bovenkerk Westwijk Noord, Bankras Kostverloren, Westwijk Zuid, Randwijck, Uilenstede Kronenburg, Patrimonium, Stadshart, Buitgebied Zuid, Buitengebied Noord en het Amsterdams Bos. Wat je probleem ook is overal in Amstelveen word je geholpen.Een afspraak heb je zo gemaakt. Je selecteert de klus die bij jou in Amstelveen moet gebeuren. Een computerhulp kan je vragen om apparaten zoals een printer te installeren, een netwerkkabel te trekken, een virus van de computer te verwijderen, de laptop of pc beveiligen, Data recovery, het opschonen van je pc, wifi-netwerk aanleggen, een back-up maken van je bestanden of het repareren van je laptop. Bij de ene klus is er meer haast geboden dan bij de andere. Je kan dan ook aangeven of je een computerhulp nodig hebt met spoed of dat het morgen of later kan. Als de monteur op een later moment bij je langs kan komen, krijg je de optie om een dag en tijd in te vullen waarop jij kan. In het geval van spoed heb je in een minuut of 20 een bevestiging van de afspraak. Bij het maken van de afspraak zie je het uurtarief staan. Het laatste wat je nog in moet vullen zijn je gegevens. De computerhulp komt dan aan op het goede adres. Zoofy rekent geen voorrijkosten omdat de computerreparateur uit Amstelveen komt. Scheelt je weer een bedrag.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af