Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Computerreparatie Amersfoort

Een trage computer in Amersfoort kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat de computer al oud is. Maar een volle computer kan de pc ook traag maken. Een volle computer kun je dan laten opschonen, waardoor die weer iets sneller wordt. Een snelle computer werkt natuurlijk wel fijner. Bij Zoofy vind je dan een computerhulp uit Amersfoort die dat zo voor je fikst.

Alle klussen
Backup maken PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 396 computerreparateurs bij jou in de buurt
Beveiligen PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 393 computerreparateurs bij jou in de buurt
Computer of laptop laten repareren
60 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 371 computerreparateurs bij jou in de buurt
Data recovery
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 388 computerreparateurs bij jou in de buurt
Modem installeren
96 keer aangevraagd
Vanaf €60 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 404 computerreparateurs bij jou in de buurt
Netwerkkabels trekken
156 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 389 computerreparateurs bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken van Amersfoort word ik geholpen door computerhulpen?

Je wordt geholpen in de wijken: Schothorst, Kattenbroek, Nieuwland, Vathorst, Soesterkwartier, Zielhorst, Hoogland, Randenbroek, Liendert, Kruiskamp, Vermeerkwartier, De Berg Zuid, Leusderkwartier, Hooglanderveen, De Koppel, Zonnehof, Bosgebied, Buitengebied West, Isselt, Stoutenburg Noord, Valleipoort, Calveen, Schuilenburg, De Berg Noord en Rustenburg. In alle wijken van Amersfoort word je geholpen door de computerhulpen waar Zoofy mee samenwerkt.

Een afspraak met een computerhulp uit Amersfoort of de omgeving heb je zo gemaakt. De computerhulp kan je inhuren voor klussen als: Een virus van de pc of laptop verwijderen, het beveiligen van de pc of laptop, Het maken van een back-up, repareren van de laptop of computer, het herstellen van data, het opschonen van de computer, netwerkkabels trekken, het aanleggen van een wifithuisnetwerk en het installeren van appraten zoals een printer.  Heb je de klus geselecteerd die bij jou gedaan moet worden? Dan kies je een dag en tijd waarop de computermonteur bij jou in Amersfoort langs kan komen. Het kan zijn dat een klus niet langer kan wachten. Je geeft dan aan dat het een spoedklus is. In een minuut of 20 heb je dan een bevestiging van de afspraak in je mail zitten. De computerreparateur komt dan vandaag nog langs. Het laatste wat je dan nog in moet vullen zijn je gegevens. Dan kan de computerhulp naar het goede adres in Amersfoort gaan. De computermonteur is een lokale vakman, daarom betaal je geen voorrijkosten. Daar kan je weer een lekker drankje van doen op de Hof.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af