Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Computer_reparatie bestelt, ook in Nijmegen.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Computer_reparatie klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je computerhulp per uur.

computerhulp per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Computerhulp?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Computerhelpers in Nijmegen

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Computerhulp in Nijmegen

Je computer thuis in Nijmegen werkt niet meer naar behoren. Oorzaak is een ernstig virus. Een computermonteur kan er dan voor zorgen dat het virus van de computer verwijderd wordt. Je gaat op zoek naar een goede computerhulp. Bij Zoofy ben je dan aan het juiste adres.

Op de website van Zoofy maak je heel makkelijk en snel een afspraak met de monteur. Je vult de klus in waarvoor je de computerhulp nodig hebt. Dat kan zijn voor een klus zoals: het installeren van apparaten, het aanleggen van een wifithuisnetwerk, netwerkkabels trekken, virus verwijderen van de computer of laptop, back-up maken van de pc of Mac, beveiligen van laptop of pc, het herstellen van data, opschonen van pc of het repareren van je computer of laptop. Je kiest een datum en tijd waarop de monteur langs kan komen in Nijmegen. Er zijn klussen die niet kunnen wachten nog vandaag verholpen moeten worden. Voor die klussen kun je aangeven dat je een spoedklus hebt. Met ongeveer 20 minuten heb je dan een afspraakbevestiging in je mail zitten. De computerhulp komt dan dezelfde dag nog langs. Kan de klus wachten tot morgen of een later moment. Dan kies je de dag en tijd. Als laatste hebben we een aantal gegevens nodig, zodat de computerreparateur naar het juiste adres in Nijmegen kan gaan. De monteur komt uit Nijmegen of de omgeving, daarom betaal je geen voorrijkosten. Dat is dan een bedrag wat je mooi in je portemonnee kan houden. Het uurtarief van de monteur zie je staan bij het maken van de afspraak.

Waar in Nijmegen komen de computerhulpen?

De computermonteurs komen in de wijken: Nijmegen Oost, Nijmegen Zuid, Dukenburg, Nijmegen Midden, Nijmegen Noord, Nijmegen Nieuw West, Nijmegen Oud West, Lindenholt en in Nijmegen Centrum. In alle hoeken van Nijmegen word je geholpen door de monteurs die bij Zoofy aangesloten zijn.