Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Computer_reparatie bestelt, ook in Lelystad.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Computer_reparatie klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je computerhulp per uur.

computerhulp per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Computerhulp?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Computerhelpers in Lelystad

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Computerhulp in en uit Lelystad

Heb je thuis in Lelystad een netwerkkabel die niet meer goed werkt? Misschien tijd om die dan te vervangen. Het vervangen van zo’n kabel gaat niet vanzelf. Dat kost wat tijd en moeite. Laat dat nou net twee dingen zijn die je niet hebt. Dan is een computerhulp Bij Zoofy de oplossing. Je hebt in no-time een afspraak gemaakt.

Om een afspraak te maken moet je een aantal dingen invullen. Je kiest als eerste de klus die bij jou gedaan moet worden. Een computerhulp kan voor verschillende klussen ingezet worden. Denk dan aan klussen zoals: een virus van de computer verwijderen, een back-up maken van de computer, het beveiligen van pc of Mac, een wifithuisnetwerk aanleggen, installeren van apparaten zoals printers, het herstellen van data, het repareren van je laptop of computer, het opschonen van je pc en het trekken van een netwerkkabel. Sommige klussen kunnen niet langer wachten en moeten vandaag gefikst worden. In dat geval selecteer je spoed. Met 20 minuten heb je een afspraakbevestiging in je mail zitten en die dag komt er nog een computerhulp langs. Voor een klus die wat langer kan wachten kun je een datum en tijd kiezen waarop de computermonteur langskomt. Het laatste wat je invult voordat je een afspraak hebt, zijn je gegevens. De computerreparateur komt uit Lelystad of de omgeving. Dat scheelt jou voorrijkosten betalen. Het uurtarief van de vakman zie je staan als je een afspraak maakt.

In welke wijken word ik geholpen door computerhulpen?

De computerhulpen waar Zoofy mee samenwerkt komen in de wijken: Boswijk, Schepenwijk Oost, Atolwijk, Schepenwijk West, Waterwijk, Schepenwijk Zuid, Landerijen, Zuiderzeewijk, Landstrekenwijk, Schepenwijk Noord, Lelystad Haven, Stadscentrum Het Ravelijn, Stadscentrum Noord, Warande Noord en Houtribhoogte. Het maakt niet uit waar in Lelystad je woont, in alle wijken word je geholpen.