Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Computer_reparatie bestelt, ook in Leeuwarden.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Computer_reparatie klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je computerhulp per uur.

computerhulp per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Computerhulp?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Computerhelpers in Leeuwarden

5/5 sterren gebasseerd op 3 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Computerreparatie in Leeuwarden

Je hebt een computer die je al zolang hebt als je huis in Leeuwarden. Die computer werkt niet meer helemaal goed. Om te voorkomen dat je alle bestanden kwijt bent van die computer wil je een back-up laten maken. Via Zoofy regel je een computerhulp die dat vakkundig voor je regelt.

Een afspraak heb je in een minuut of twee gemaakt. Je kiest waarvoor je een computerhulp nodig hebt. Dat kan zijn voor een klus als: het trekken van netwerkkabels, wifithuisnetwerk aanleggen, reparatie aan computer of laptop, beveiligen van de pc of Mac, het herstellen van data, een virus verwijderen, het installeren van een nieuwe printer of het opschonen van je computer of laptop. Je kiest een dag en tijd waarop jij thuis bent en de monteur langs kan komen. Sommige problemen met een computer kunnen niet te lang wachten en moeten vandaag nog opgelost worden. In dat geval kies je voor spoed, je kan dan geen dag en tijd kiezen omdat de monteur dezelfde dag nog langskomt in Leeuwarden. Voordat je afspraak definitief is, hoef je alleen nog een aantal gegevens in te vullen. Handig om te weten: de monteur komt uit Leeuwarden of de omgeving. Het is dus een lokale vakman en dat betekent voor jou dat je geen voorrijkosten hoeft te betalen. Tijdens het maken van de afspraak zie je de prijs per uur staan wat gerekend wordt voor de klus. Die prijs is inclusief de BTW.

Waar in het Friese Leeuwarden komen de computerhulpen?

Je wordt geholpen in de wijken: Oud-Oost, Camminghaburen, Potmargezone, Grou, Stiens, Sonneborgh, Aldlân de Hemrik, Bilgaard Havankpark, De Zuidlanden, Dokkummer le, Nijlân de Zwette, Dorpen Zuid-Oost, Heechterp Schieringen, Vrijheidswijk, Goutum, Vossepark Helicon, Dorpen Zuid-West, Binnenstad, Westeinde en in Huizum-West. Waar in Leeuwarden je woont, je wordt in elke windstreek geholpen.