Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Computer_reparatie bestelt, ook in Haarlem.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Computer_reparatie klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je computerhulp per uur.

computerhulp per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Computerhulp?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Computerhelpers in Haarlem

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Computermonteur Haarlem

Een trage computer is nooit leuk, ook niet voor een van de inwoners van Haarlem. Misschien helpt het om een keer die oude computer op te schonen. Je hebt alleen zelf niet de kennis om je computer helemaal goed op te schonen. Daarvoor heb je dan computerhulpen. Via de website van Zoofy regel je er dan een.

Met Zoofy heb je in slechts een paar minuten een afspraak met een computerhulp. Je vult in waarvoor je de computermonteur nodig hebt. Dat kan zijn voor het aanleggen van een wifi-netwerk, een back-up maken van je computer of laptop, om data te herstellen, virus verwijderen van pc of laptop, netwerkkabels trekken, installeren van appraten zoals printers, reparatie aan de computer het beveiligen van de laptop of de computer of voor het opschonen van de computer. Van de hiervoor genoemde klussen, zijn er een aantal waar meteen iets aan moet gebeuren. Bijvoorbeeld een virus. Voor die klussen kan je aangeven dat het om een spoedklus gaat. Dan komt er dezelfde dag nog een monteur langs. Voor andere klussen dan kan je aangeven dat de monteur morgen of op een later moment kan komen. Je hebt dan ook de keuze in een dag en tijd. Het laatste en misschien wel het belangrijkste zijn je gegevens. Dan kunnen we de monteur naar het goede adres sturen. Wanneer je de afspraak maakt zie je het uurtarief staan. Die prijs is zonder de materiaalkosten. Voorrijkosten doen we bij Zoofy niet aan, omdat we met lokale computerhulpen werken.

Computerhulp in Haarlem, maar waar?

In de wijken: Oude Stad, Ter Kleefkwartier, Haarlemmerhoutkwartier, Europawijk, Indischewijk, Te Zaanenkwartier, Transvaalwijk, Zijlwegkwartier, Meerwijk, Molenwijk, Houtvaarderskwartier, Amsterdamsewijk, Parkwijk, Boerhaavewijk, Duinwijk, Vondelkwartier, Slachthuiswijk, Vogelenwijk, Delftwijk, Waarder en Veepolder en Spaarndam. Overal in Haarlem staan de computerhulpen voor je klaar.