Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Computer_reparatie bestelt, ook in Eindhoven.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Computer_reparatie klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je computerhulp per uur.

computerhulp per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Computerhulp?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Computerhelpers in Eindhoven

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Computerhulp uit het Brabantse Eindhoven

Je hebt in je woonplaats Eindhoven een nieuwe computer gekocht. Daar wil je de komende jaren wel mee werken. Om je computer te beveiligen tegen virussen wil je er een beveiliging op zetten, maar je hebt de keuze uit zoveel dat je niet goed weet welke je moet nemen. Via Zoofy.nl kan je dan een computerhulp regelen die jouw computer beveiligd.

Een afspraak via Zoofy maken kost niet veel tijd. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen willen we een paar dingen weten. Dat begint met de klus waarvoor de computerhulp komt. Dat kan zijn voor het aanleggen van een wifithuisnetwerk, het installeren van een apparaat, het repareren van je pc of laptop, een netwerk kabel aanleggen, een back-up maken van je computer, het herstellen van verloren bestanden, het opschonen van je computer of een virus van je computer verwijderen. Een klus kan spoed hebben of niet. Dat klik je aan in het scherm waar je dan op komt. Vul je in dat je klus met spoed moet gebeuren, dan krijg je binnen 20 minuten een afspraakbevestiging in je mail. Kan de klus op een later moment dan kun jij een datum en een tijd kiezen waarop de computerhulp bij jou in Eindhoven langskomt. Het laatste wat je nog in moet vullen voordat je een afspraak hebt zijn je gegevens. Zoofy werkt met lokale monteurs, daarom worden er geen voorrijkosten gerekend. Dat scheelt jou toch weer een aantal tientjes. Als je de afspraak maakt zie je het tarief staan wat gerekend zal worden.

Waar in Eindhoven komen de computermonteurs?

De computerhulpen komen in de wijken: Centrum, Oud- Stratum, Kortonjo, Putten, De Laak, Oud- Tongelre, Oud- Woensel, Erp, Begijnenbroek, Ontginning, Achtse – Molen, Aanschot, Dommelbeend, Oud- Strijp, Halve – Maan, Meerhoven, Rozenknopje, Oud- Gestel en Oud- Kasteel. Waar in Eindhoven je ook woont, de monteurs komen overal.