Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Computer_reparatie bestelt, ook in Almere.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Computer_reparatie klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je computerhulp per uur.

computerhulp per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Computerhulp?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Computerhelpers in Almere

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Computermonteur uit de omgeving van Almere gezocht

Je gaat vandaag een dagje thuis werken in Almere. Als je net aan de slag wilt gaan met het document kun je het niet meer vinden. Paniek! Je zoekt je hele computer door. Maar je vindt het bestand niet, je komt er wel achter dat er veel meer bestanden weg zijn. Die bestanden wil je wel terug hebben. Je gaat op zoek naar een computermonteur die hopelijk je bestanden weer terug kan halen. Bij Zoofy vind je er dan snel een.

Met een paar klikken heb je een afspraak. Je kiest de klus waarvoor de monteur langskomt. Een computerhulp is voor veel problemen met het netwerk of de computer te vragen. Bijvoorbeeld: Een back-up maken van je computer, het installeren van appraten (printers), verwijderen van een virus, beveiligen van de computer, netwerkkabels trekken, opschonen van de computer, een wifithuisnetwerk aanleggen of het repareren van je computer of laptop. Er zijn klussen die vandaag moeten gebeuren. Je hebt daarom de keuze of je een monteur met spoed wil of dat hij op een later moment kan komen. Kies je voor spoed dan heb je in een minuut of 20 een mailtje in je inbox met de bevestiging van de afspraak. Dezelfde dag komt er dan nog een computerhulp langs. Heeft de klus minder haast dan heb je de optie om een dag en een tijd te kiezen waarop de monteur langskomt. Het laatste wat je dan nog in moet vullen voor je een afspraak hebt zijn je gegevens. Zoofy werkt samen met lokale computerhulpen, om die reden betaal jij geen voorrijkosten. Dat scheelt toch weer een euro of 30.

In welke wijken van Almere komen de computerhulpen?

De computermonteurs komen in de wijken: Almere Stad, Almere Buiten, Almere Haven, Almere Poort en Almere Hout.