Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Computer_reparatie bestelt.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Computer_reparatie klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je computerhulp per uur.

computerhulp per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Computerhulp?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Computerhelpers

4.6/5 sterren gebasseerd op 327 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Computerreparatie

Tegenwoordig een bekend probleem. Je bent net lekker aan het werken op je computer of laptop en ineens doet de laptop het niet meer. Als je zelf dan niet de kennis hebt om het op te lossen kun je via Zoofy een computerexpert inschakelijken voor de reparatie.

Ontstaan computerhulp

Doordat de computer steeds meer invloed krijgt in het dagelijks leven. En niet iedereen weet wat hij of zij kan doen bij problemen zijn er computerhulpen gekomen. Zo hoef je niet als er iets is met je huidige laptop of computer een nieuwe te kopen.

Hoe kun je computerreparateur worden?

Met de opleiding eerste monteur elektrotechniek kom je een heel eind. Deze opleiding is er in niveau drie en vier. Om dit vak goed te kunnen moet je verstand hebben van computers en de systemen. Je kan ook computerhulp worden zonder opleiding. Dan heb je vaak verstand van zaken door de ervaring die je hebt opgedaan.

Wat doet een computerreparateur allemaal?

Een computerreparateur zorgt ervoor dat je internet goed werkt en de computerhulp kan ook een netwerkkabel trekken. Andere werkzaamheden zijn: beveiligen van een computer, het terughalen van foto’s. Het installeren van een printer en andere apparatuur, back up maken, virus verwijderen van je pc of laptop of het opschonen van je computer. En repareren van je computer of laptop indien mogelijk.

Het financiële verhaal van een computermonteur

Een zzp-computermonteur vraagt al snel rond de 60 euro per uur zonder de btw. Voor sommige klussen hanteren ze ook wel eens een meterpijs. Denk daarbij aan het trekken van netwerkkabels.

Een goede computerhulp

Bij Zoofy hebben we een groot bestand aan computermonteurs. Minder dan drie sterren vind je niet op onze website. Zo ben je verzekerd dat er een computermonteur aan de deur verschijnt die weet wat die moet doen.

Locatie

Doordat we bij Zoofy veel computerhulpen hebben is er altijd wel een bij jou in de buurt. De computerhulp kan het probleem dan snel achterhalen en oplossen. Zo kan je snel weer door. Onze computerhulpen zitten onder andere in Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven.