Blog

bijv. ‘Kraan vervangen’

Blog

Tips & Tricks

Nieuw: Bestel je smart home installatie via Zoofy!

maandag 11 maart 2019

Uit een onderzoek van Multiscope blijkt dat er in totaal voor 1,7 miljard euro aan apparatuur in onze huizen hangt. De verkopen van slimme apparatuur steeg vorig met liefst 70%. Dat is wat je noemt een opmars!

Slimme thermostaten en andere producten die het energieverbruik bijsturen en regelen voeren de lijst van meest verkochte producten aan. Gevolgd door slimme verlichting en schakelaars.

Mannen tussen de 18-49 jaar zijn ware gadget freaks. Zij zijn het meest enthousiast over het steeds slimmer maken van hun huis en besteden verreweg het meest aan de aanschaf van allerlei smart producten. Gemak lijkt de belangrijkste overweging van de aanschaf. 

Voor veel mensen is de installatie van al deze slimme apparaten niet een groot probleem. Toch merken wij uit gesprekken met grote webwinkels dat een flink percentage van de producten wordt teruggestuurd wanneer de installatie niet lukt. 

Dit is met name het probleem bij slimme thermostaten en buitencamera’s. De installatie van die productgroepen vragen doorgaans net wat meer handigheid van de gebruiken en een grote groep mensen loopt daardoor vast. 

Dat is zonde, want de installatie kun je natuurlijk ook eenvoudig uitbesteden.

Easy, does it. Daarom hebben wij de nieuwe categorie Smart Home in het leven geroepen. Hier bestel je eenvoudig een professionele installateur die jouw slimme Nest thermostaat, intelligente RING deurbel of smart NEST rookmelder zo aan de praat krijgt. 

Volg je Zoofy al op onze social kanalen? Zie hier de Zoofy Instagram pagina en de Facebook van Zoofy.