Zoek hier je klusje

Welke soorten zonwering zijn er?

donderdag 07 maart 2024

Niets lekkerder dan in het voorjaar ontbijten aan de eettafel bij het raam in de zon of gezellig borrelen met vrienden. Maar naarmate de zomer dichterbij komt, wordt dat heerlijke voorjaarszonnetje steeds warmer. Goede zonwering is dan onmisbaar.

vakman belgie

Nu ook in Belgie:

dinsdag 05 maart 2024

Van loodgieters tot elektriciens, klusjesmannen en timmerlieden, het vinden van een betrouwbare vakman is essentieel voor het succesvol afronden van allerlei taken. Bij Zoofy boek je veilig een vakman tegen vooraf gecommuniceerde tarieven.

Maak jouw balkon of tuin klaar voor het voorjaar

dinsdag 05 maart 2024

Het is weer voorjaar. Dus het is tijd om jouw balkon of tuin klaar te maken voor het lekkere weer. Pin je Pinterestbord helemaal vol met de leukste inspiratieplaatjes en ga aan de slag met jouw buitenplek.

Wat zijn de voordelen van verhuisbedrijven en wat zijn de risico's als je ze niet inhuurt?

maandag 04 maart 2024

Gefeliciteerd, je gaat verhuizen! Een nieuwe start, een fris begin. Maar ook: dozen, stress en waarschijnlijk de grote vraag: schakel je een verhuisbedrijf in of ga je zelf met de hele familie en een gehuurde bus aan de slag?

Verschillende soorten keukenverlichting

woensdag 14 februari 2024

In de keuken brengen we veel tijd door. Er wordt gekookt, gegeten, gelachen en gepraat. De juiste verlichting in deze ruimte is dus ontzettend belangrijk.

Zo personaliseer jij je IKEA-keuken

dinsdag 13 februari 2024

Is jouw IKEA-keuken toe aan een make-over? Personaliseer hem dan gemakkelijk met verschillende frontjes, grepen en kleuren. Leuker en goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe.

Traprenovatie-trends van 2024

donderdag 08 februari 2024

Je loopt iedere dag wel een paar keer de trap op en neer. Het is een praktisch onderdeel van je huis. Waardoor het niet genoeg aandacht krijgt. Terwijl de inrichting en styling van je trappenhuis heel bepalend is voor de ruimte. Kan jouw trap wel een make-over gebruiken? Lees verder en renoveer jouw trap naar aanleiding van de laatste woon- en interieurtrends.

Schakel professionele hulp in voor de inrichting van je werkplek

woensdag 06 december 2023

Natuurlijke ergonomie en efficiëntie zijn cruciaal voor een productieve werkplek. Het inrichten van je werkruimte met professionele hulp kan een wereld van verschil maken. Ontdek hoe het inschakelen van deskundigen je kan helpen om een optimaal ingerichte werkplek te creëren die niet alleen comfortabel is, maar ook bijdraagt aan jouw welzijn en prestaties. Leer waarom het investeren in professionele begeleiding voor de inrichting van je werkplek een slimme keuze is voor zowel jou als je bedrijf.

loodgieter Elektricien cv monteur

Installateur nodig?

maandag 09 oktober 2023

Ben je op zoek naar een betrouwbare installateur voor verschillende klussen in huis? Zoofy is hier om je te helpen! Of je nu een elektricien, loodgieter, of CV monteur nodig hebt, we hebben de perfecte professionals voor jouw klus. In dit artikel laten we je kennismaken met de expertise van onze installateurs en waarom je het beste via Zoofy kunt boeken.

Stucen over tegels Stucen over tegels voor- en nadelen

Stucen over tegels

dinsdag 03 oktober 2023

Het stucen over tegels heen is zeker mogelijk. Veel mensen kiezen ervoor als ze hun oude tegels zat zijn. Ook kan het een budgetvriendelijke manier zijn om de badkamer op te knappen. Door nieuwe tegels over de oude te stucen heeft je badkamer meteen een oude look.

tuin doe-het-zelf tuin tuininspiratie Inspiratie tuinman

Een onderhoudsvrije tuin is genieten zonder zorgen

vrijdag 15 september 2023

Droom je van een mooie tuin, maar heb je geen groene vingers of simpelweg geen tijd voor onderhoud? Dan is een onderhoudsvrije tuin wellicht iets voor jou. In dit artikel leggen we uit hoe je zo'n tuin kunt aanleggen, en hoe je met de juiste keuzes volop kunt genieten zonder je weekenden met je handen in de aarde door te brengen.

Inspiratie Timmerman Hout houtgroothandel

Koop altijd het juiste hout voor jouw klus

vrijdag 15 september 2023

Droom je van een mooie tuin, maar heb je geen groene vingers of simpelweg geen tijd voor onderhoud? Dan is een onderhoudsvrije tuin wellicht iets voor jou. In dit artikel leggen we uit hoe je zo'n tuin kunt aanleggen, en hoe je met de juiste keuzes volop kunt genieten zonder je weekenden met je handen in de aarde door te brengen.

Trends in behangland

dinsdag 01 augustus 2023

Veel mensen kiezen voor behang met een natuurlijk uiterlijk, zoals bamboe, hout of rotan. Natuurlijk behang is momenteel populair omdat veel mensen op zoek zijn naar een natuurlijke en duurzame levensstijl. Ze willen zich omringen met materialen en producten die milieuvriendelijk zijn en een rustgevende uitstraling hebben. Behangen met een natuurlijk uiterlijk, zoals hout, bamboe of rotan, passen hier goed bij en kunnen een warme en comfortabele sfeer creëren in een kamer. In ons blog lees je alles over trends in behangland.

Wat zijn de huidige keukentrends?

vrijdag 07 juli 2023

Er zijn verschillende keukentrends, afhankelijk van de laatste ontwikkelingen en veranderingen in stijl, technologie en ontwerp. In deze blog lees je wat de huidige keukentrends zijn.

meubelen 2de hands meubelen meubelmontage kantoormeubelen montage kantoormeubelen

Duurzame en Betaalbare Tweedehands Kantoormeubelen

woensdag 05 juli 2023

Als u op zoek bent naar kantoormeubelen voor uw bedrijf, wilt u natuurlijk kwaliteit, functionaliteit en betaalbaarheid combineren. In dit artikel bespreken we de voordelen van het kiezen voor tweedehands kantoormeubelen. Duik met ons in de wereld van duurzaamheid, kostenbesparing en het creëren van een aantrekkelijke werkplek voor uw medewerkers.

storm in de regenjas #storm #Klussen #Woning

Stormschade? 6 tips om het te voorkomen

donderdag 29 juni 2023

Twee weken terug sjeeste Ciara voorbij. Ciara was de allereerste storm in Nederland met een heuse, officiële naam. En dat was niet voor niets. Ciara was een echte powervrouw die met windkracht 10 voorbij sjeesde. Afgelopen weekend deed storm Dennis zijn intrede. Vergeleken bij Ciara, was het meer een Dennisje. En alsof we ons portie nog niet gehad hadden, ligt komend weekend storm Ellen alweer op de loer. Door de opwarming van de aarde zullen we door extreem en stormachtig weer, steeds vaker de wind van voren krijgen. In dit blog lees je 6 tips om stormschade te voorkomen. Let maar op: tegen de tijd dat storm Gerda ons kort en pittig gaat teisteren, ben jij zó goed voorbereid, dat jij haar omver blaast. Boem.

Klussen voor World Environment Day

zondag 04 juni 2023

World Environment Day is een jaarlijks evenement dat wordt georganiseerd door de Verenigde Naties. Het doel van deze dag is om aandacht te vragen voor de problemen van de milieukwaliteit en om mensen te inspireren om actie te ondernemen om de leefomgeving te verbeteren. De dag wordt gevierd op 5 juni en elk jaar heeft het een ander thema.

 

Maak jouw bouwprojecten thuis eenvoudiger met rijplaten

donderdag 01 juni 2023

Het bouwen of renoveren van je eigen huis kan een spannende, maar uitdagende taak zijn. Of je nu een nieuwe patio aanlegt of een schuur bouwt; het gebruik van rijplaten kan het proces aanzienlijk vereenvoudigen.

5 tips om je woonkamer een make-over te geven

woensdag 31 mei 2023

Eén van de gemakkelijkste manieren om je huis op te frissen, is door je woonkamer een make-over te geven. Een paar kleine veranderingen kunnen een grote impact hebben op de uitstraling en sfeer van je huis.

Pinksteren langweekend klussen

Welke klussen kun je doen tijdens Pinksteren

zondag 28 mei 2023

Maak wat van je pinksterweekend en doe zelf klussen in en rondom het huis met onze handige DIY-tips. Of boek bij grote klussen een vakman bij Zoofy.

Loodgieter

Doe-het-zelf douchekraan vervangen

woensdag 10 mei 2023

Meet voordat je een douchekraan gaat vervangen altijd eerst de hartafstand van je huidige kraan. Weet je niet wat een hartafstand is? Check dan stap 3. Koop daarna pas een nieuwe douchekraan.

Grind: de veelzijdige en duurzame oplossing voor thuis

dinsdag 09 mei 2023

De voordelen van grind in en rondom jouw huis. Wil jij een duurzame en veelzijdige oplossing? Bekijk hier de mogelijkheden.

vaatwasser problemen vaatwasser reinigen schoonmaken

Hoe houd je de vaatwasser in topconditie

dinsdag 28 maart 2023

In theorie zou je vaatwasser zichzelf constant moeten schoonmaken, maar dat is het helaas niet. Na verloop van tijd hopen zich etensresten, vet, onopgelost wasmiddel en watermineralen op op het filter en de binnenwanden van de vaatwasser.

Tuinklussen doe-het-zelf tuin hovenier regelen

Wat te doen met je tuin in 2023

donderdag 23 maart 2023

De tuin is een belangrijk onderdeel van je huis en een plek waar je kunt genieten van de buitenlucht. Het is dan ook zaak om je tuin in vorm te houden