Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je witgoed_reparatie bestelt.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top witgoed_reparatieklussen

Alle witgoed_reparatieklussen

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct 'n top witgoedmonteur.

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze witgoedmonteurs

4.6/5 sterren gebasseerd op 3842 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Alle informatie over witgoed reparateurs

Zoek je een witgoedmonteur in de buurt? Scroll dan iets naar boven. We hebben een groot netwerk met witgoedmonteurs die dichtbij jou wonen en je snel kunnen helpen.

Hoe is het vak witgoedmonteur ontstaan?
De wereld wordt steeds meer geautomatiseerd. Er worden steeds meer huishoudelijke taken uit handen genomen, door de introductie van machines. Machines worden steeds uitgebreider en gecompliceerder. Dat maakt een reparatie en installatie van het automaat soms ook ingewikkelder. Het vergt steeds meer kennis. Daarentegen maakt het gebruik gelukkig steeds eenvoudiger. Gelukkig is er met het ontwikkelen van apparatuur, ook een ontwikkeling ontstaan in beroepen. Er zijn steeds meer vakmannen zich gaan specialiseren in deze apparatuur, zodat zij je verder kunnen helpen wanneer je apparatuur kapot is of je kunnen helpen bij het installeren van je apparatuur. De meeste witgoedmonteurs zijn opgeleid binnen de elektronica- of installatiebranche. Hier wordt bij het volgende kopje dieper op ingegaan.

Hoe word je een witgoedmonteur, met welke opleiding?
De meeste witgoedmonteurs zijn opgeleid binnen de elektronica- of installatiebranche. Wanneer je loodgieter wilt worden, kun je ervoor kiezen om de Mbo-opleiding Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties te volgen. Je kunt er ook voor kiezen om een allround opleiding tot loodgieter te doen. Deze kun je ook volgen op Mbo-niveau. Het zijn dus meer algemene opleidingen die aangeboden worden op het reguliere onderwijs. Er worden vaak interne opleidingen gegeven binnen witgoedbedrijven.

Welke tarieven vraagt een witgoedmonteur?
De meeste witgoedmonteur hanteren een relatief hoog uurtarief. Dat komt omdat het vaak korte klussen zijn. Het moet voor een witgoedreparatiebedrijf dan wel lonen om bij jou langs te komen. Meestal beginnen de uurtarieven bij 65 euro per uur. Soms kan het voorkomen dat het apparaat niet meer gerepareerd kan worden. Dan rekenen de meeste monteurs een lager onderzoekstarief van 50 euro.

Hoe kan je een goede witgoedmonteur vinden?
Gelukkig doet Zoofy dit sorteerwerk alvast voor jou. Wij beoordelen zorgvuldig of onze witgoedmonteurs betrouwbaar zijn. Wanneer wij hier toch aan twijfelen of wanneer wij meerdere klachten ontvangen, zullen zij gelijk van onze site verwijderd worden. Wij vragen je tijdens het maken van een aanvraag, om een beschrijving te geven van de klus. Hoe exacter deze omschrijving is, des ter beter er de juiste loodgieter gevonden kan worden. De loodgieters beoordelen namelijk zelf of zij deze klus aan kunnen. Ook wordt er direct binnen jouw omgeving gezocht. Je weet dus zeker dat de vakman jouw huis niet te ver vindt.

Hoe krijg je werk van een witgoedmonteur vergoed van de verzekering?
Bij lekkage is het mogelijk dat de verzekering dit vergoed. Hier zijn echter heel veel voorwaarden aan verbonden. Het moet een lekkage zijn waarbij het absoluut geen eigen schuld is. Je moet alles goed onderhouden hebben. Het zou door je inboedel- of opstalverzekering vergoed kunnen worden. Wanneer je precies wilt weten wat je verzekering vergoed, is het verstandig te informeren op de site van je verzekering of door telefonisch contact met je verzekering op te nemen en te vragen naar de voorwaarden voor het verkrijgen van een vergoeding bij lekkage. Wel is het mogelijk dat de schade binnen je garantie valt of dat je een verzekering voor de apparatuur hebt aangesloten bij aankoop. Dan is er een grote kans dat je geld voor de reparatie krijgt. Het is dan verstandig voordat je een witgoedmonteur langs laat komen, contact met de verzekeraar of het bedrijf waar je de apparatuur hebt gekocht op te nemen.

Kan ik met spoed een witgoedmonteur vinden?
Absoluut! Binnen 20 minuten na het aanvragen op de website van Zoofy, krijg je al bericht. Wij doen uiteraard ons uiterste best om zo snel mogelijk een vakman te vinden en deze binnen de 20 minuten te bevestigen. Mocht dit niet lukken, dan houden wij je op de hoogte. Wij streven ernaar om elke spoedaanvraag dezelfde dag nog te verwerken, zodat jij niet langer hoeft te wachten. Dit lukt erg goed! Wij komen ook altijd met alternatieven, mocht er iets niet mogelijk zijn. Het handige aan Zoofy is, dat je gelijk een groot netwerk aan vakmannen bereikt.

Witgoed reparatie Zoofy

Houd je vriezer er plots mee op? Help!! Alles ontdooit. En dan heb je hem ook net volgegooid met allerlei maaltijden die je de hele zondag hebt gemaakt. Dat is natuurlijk hartstikke balen en vervelend. Gelukkig kan een witgoed reparateur van Zoofy je snel helpen.

Wanneer je aangeeft dat het gaat om een spoedklus, zorgen wij ervoor dat je binnen 20 minuten een bevestiging ontvangt. Hierin staan de gegevens van de vakman die jou komt helpen, zodat je altijd de vakman kunt bereiken, mocht je nog wat willen bespreken van te voren. De vakman komt jou dezelfde dag nog helpen met het repareren van de vriezer. Je hoeft dus niet onnodig lang te wachten en je bakjes met eten weg te gooien. Bij het invullen van de spoedklus hebben wij slechts enkele gegevens nodig. Het is handig om je postcode, huisnummer bij de hand te hebben bij het invullen van een klus bij Zoofy. De vakman rijdt dan snel naar je toe zonder voorrijkosten achteraf te berekenen.

Ook als je hulp nodig hebt bij het installeren van bijvoorbeeld een vaatwasser, wasmachine of kookplaat, kun je uiteraard hulp vragen bij een van de vakmannen. Naast grote huishoudelijke apparaten kan de witgoedmonteur ook kleine huishoudelijke apparaten repareren., zoals een stofzuiger, strijkijzer, koffie of kruimeldief.

Wanneer het niet om een spoedklus gaat, kun je zelf een vakman uitkiezen op de site. Je vult je postcode in en klikt op de juiste klus. Vervolgens krijg je meerdere vakmannen met een foto en een beoordeling staan. Je kiest je eigen vakman uit en selecteert de tijdstippen die voor jou uitkomen. Je hoeft dus geen afspraken te verplaatsen voor een klus. Vul slechts nog enkele gegevens in en dan is je afspraak al gemaakt.

De beoordelingen van de vakmannen zijn geschreven door de klanten van Zoofy. Jij kunt ook een beoordeling achterlaten, want met jou beoordeling help je andere klanten ook verder. Door een foto en een beoordeling bij elke klusman, weet jij welke witgoedmonteur er straks bij jou voor de deur staat.

Ook de tarieven zijn van te voren al bepaald. De tarieven staan online bij elke vakman. Voor een spoedklus wordt er voor elke postcode ook een vast tarief gehanteerd. Let op! Dit kan een vast tarief per uur zijn of een vaste prijs voor de klus. Uiteraard mag je altijd een offerte aanvragen voor een klus om een inschatting van de totaalprijs te hebben. Dit is geheel vrijblijvend! Op je mail ontvang je achteraf een factuur die je met een klik op de knop via iDeal kunt betalen. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om gelijk af te rekenen bij de monteur. Dit kan je meestal direct pinnen.

Kortom, de klus wordt geheel volgens jouw wens uitgevoerd. Je kiest je eigen tijdstip, vakman en betaalmethode. Zoofy regelt snel en simpel een vakman voor je. Geen klus is te gek!