Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je timmerman bestelt, ook in rotterdam.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle timmermanklussen

Je locatie: (Rotterdam)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze timmermannen

4.6/5 sterren gebasseerd op 386 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Timmerman gezocht in Rotterdam

Al een tijdje staat er tocht in de woonkamer, de ramen sluiten nog wel maar het lijkt of er toch ergens lucht doorheen komt. De stookkosten lopen maar op, misschien toch wel handig als er naar gekeken wordt. Gelukkig is een timmerman via Zoofy.nl zo geregeld!

Kies op de website een categorie uit die bij de klus past en binnen 20 minuten heb je meestal al een mail met de bevestiging! Staat jou categorie er niet tussen? Geen paniek de optie ‘’per uur’’ kan altijd gekozen worden. Daarnaast is er elke dag een klantenservice actief op de website die je kan helpen!

Is er 1 specifieke dag waarop de timmerman langs kan komen? Dat is geen probleem. Bij het boeken van een klus voor op een specifieke dag of tijd krijg je een lijst te zien met de timmermannen die bij jou in de buurt werkzaam zijn. Op deze lijst zijn de foto’s en recensies van de timmermannen te zien, zo weet je precies wie er straks bij jou voor de deur staat! Ook kan je bij het boeken van deze klus de tijd aangeven waarop jij thuis bent, erg handig! Als je zou willen dat de klus sneller opgepakt wordt is dat ook mogelijk. 24 uur per dag kan je bij ons op de website een klus boeken, ook spoedklussen voor diezelfde dag kunnen geboekt worden.

Voor welke timmerklus dan ook kan je bij Zoofy.nl terecht. Zo hebben wij bijvoorbeeld vakmannen die gespecialiseerd zijn in het afhangen van deuren, binnenwanden plaatsen, houtrot behandelen, kast op maat maken, kozijnen plaatsen, verlagen van plafonds en nog veel meer!

In welke wijken in Rotterdam kunnen we je helpen aan een timmerman?

Noord, Oost, Zuid of West-Rotterdam? Dat maakt allemaal niet uit, onze timmermannen zijn in heel Rotterdam actief van Blijdorp, Charlois, Crooswijk, Delftshaven, Feijenoord,Hillegersberg, Katendrecht, Kralingen, Ommoord,Kralingseveer en de Kop van Zuid tot Nesselanden komen onze timmermannen bij u langs. En dat alles zonder voorrijkosten.

Geen cash in huis? Gelukkig kan er ook gewoon via iDeal betaald worden. Sommige vakmannen hebben zelfs een pinapparaat voor je meegenomen! Na de betaling ontvang je van ons een mail met de factuur van de klus. Voor vragen is onze klantenservice dagelijks voor jou geopend!