Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je timmerman bestelt, ook in lelystad.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle timmermanklussen

Je locatie: (Lelystad)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze timmermannen

5/5 sterren gebasseerd op 1 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Timmerman gezocht in Lelystad?

Eindelijk die nieuwe slaapkamer waar je al maanden over droomde, maar mist er alleen nog een inloopkast? Onze timmermannen maken kasten speciaal voor jou op maat, zodat je zeker weet dat je voldoende ruimte overhoudt voor je schoenencollectie! Voldoet je normale kledingkast nog prima, maar ben je wel op zoek naar een timmerman? Of het nou gaat om het plaatsen van nieuwe kozijnen, schuttingen, plafonds, deuren of binnenmuurtjes; een timmerman regel je voordelig en snel op Zoofy.nl!

Als je opdracht zo snel mogelijk moet worden opgepakt, regelen wij met een spoedklus binnen 20 minuten dat er diezelfde dag nog een timmerman bij je langskomt! Ook wanneer je liever voor een later moment een afspraak wil maken, kan je bij Zoofy.nl terecht; vul je postcode in, klik je klus aan, en je ziet direct welke timmermannen er allemaal in Lelystad actief zijn! Doordat wij geen voorrijkosten rekenen, en de BTW al bij het uurtarief is inbegrepen, kan je van tevoren altijd een goede inschatting maken van wat een opdracht je gaat kosten. Geen nare verrassingen op de factuur dus!

Om ervoor te zorgen dat wij van elke vakman de kwaliteit kunnen garanderen, selecteert Zoofy.nl van tevoren elke timmerman op zijn betrouwbaarheid en bekwaamheid. Ook kan je van elke vakman zien hoe hij door eerdere klanten is beoordeeld; dit wordt aangegeven door de sterren die onder elke naam staan! Van elke timmerman staat ook een foto op de website; zo weet je bij het maken van de afspraak al wie er bij je voor de deur zal staan.

Wij van Zoofy.nl staan 24 uur per dag voor je klaar; het enige wat jij hoeft te doen is je gegevens invullen - wij regelen de rest! Wanneer al je klussen naar tevredenheid door onze timmerman zijn uitgevoerd, kan je zelf kiezen hoe je de factuur wil betalen. Direct aan de vakman betalen is altijd een mogelijkheid: dit kan altijd contact, en vaak hebben de vakmannen ook een pinapparaat bij zich. Geen contant of pinpas bij de hand? Geen probleem, we sturen je gewoon een factuur per e-mail, die je via iDeal kan betalen!

In welke wijken hebben we een timmerman in Lelystad?

Als je een timmerman zoekt in Lelystad, kan je altijd bij Zoofy.nl terecht! Of je nou woont in Zuiderzeewijk, Landstrekenwijk, Boswijk, Lelystad-Haven, Hollandse Hout of Waterwijk; onze vakmannen maakt het helemaal niet uit! In elke wijk en buurt zijn onze timmermannen voor je beschikbaar, voor hetzelfde transparante tarief! In Oost, Noord, Zuid of West.