Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je timmerman bestelt, ook in amsterdam.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle timmermanklussen

Je locatie: (Amsterdam)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze timmermannen

4.5/5 sterren gebasseerd op 208 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Timmerman gezocht in Amsterdam

Je hebt net een nieuw pand gekocht aan de Herengracht, alleen moeten er wel nog een aantal dingen worden opgeknapt. Zo heb je nieuwe kozijnen nodig en wil je graag een kast op maat voor al je spullen. Via Zoofy.nl regel je snel een timmerman!

Met een spoedklus hebben wij binnen 20 minuten een timmerman gevonden die dezelfde dag nog bij je langskomt in Amsterdam. Zo kan jij snel verder met de verbouwing aan je huis. Vul je Amsterdamse postcode in en wij sturen zo een timmerman langs die bij jou in de buurt zit. Je hoeft niet onnodig te wachten en bent ook geen extra geld kwijt aan voorrijkosten.

Al onze timmermannen zijn zorgvuldig geselecteerd. Je kunt dus rekenen op vakkundige en betrouwbare timmermannen. Wanneer ze weg zijn hoef je niet bang te zijn voor extra werk of rotzooi. Ze laten alles keurig netjes bij je achter.

Heb je geen spoedklus, maar wil je wel dat jouw probleem wordt opgelost? Via Zoofy.nl is dat mogelijk. Geef de datum en tijd aan waarop het jou het best uitkomt en wij zorgen ervoor dat er iemand bij je langskomt om het op te lossen. Via onze website heb je binnen twee minuten online een afspraak gemaakt. Vul je Amsterdamse postcode in en selecteer een timmerman. Aan het aantal beoordeling kan je zien hoe de gekozen timmerman wordt beoordeeld. Ook hebben alle vakman hun eigen foto, zodat je precies weet wie er strak in Amsterdam bij je voor de deur staat.

Bij elke timmerman zie je de tarieven online staan en voor een aantal klussen hebben wij ook vaste prijzen. Ook kunnen wij altijd vrijblijvend een offerte voor je maken. Wanneer je geen contant geld in huis hebt liggen, is dat geen probleem. Sommige vakmannen hebben een pinautomaat en anders kan het bedrag via iDeal worden overgemaakt.

In welke wijken hebben we timmermannen in Amsterdam?

Wanneer je een timmerman nodig hebt in Amsterdam, hebben wij deze in elke wijk en elk stadsdeel van Amsterdam. Het maakt niet uit waar je woont in Amsterdam, onze vakmannen kunnen altijd bij je langskomen. Zoals in het centrum, Zuidoost, de Pijp, Amstel, Bos en Lommer, de Jordaan, IJburg, Oud-Zuid, Amsterdam Noord en de Bijlmer. Wij zijn 24/7 voor jou bereikbaar en kunnen zelfs in het weekend bij je langskomen. En zelfs in het weekend hanteren wij hele nette tarieven.