Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je timmerman bestelt, ook in almere.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle timmermanklussen

Je locatie: (Almere)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze timmermannen

4.8/5 sterren gebasseerd op 42 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Timmerman gezocht in Almere?

Een goede timmerman is van vele markten thuis. Dus ben je in Almere op zoek naar een goede professionele vakman? Via Zoofy heb je zo een timmerman gevonden die je kan helpen met het aanleggen van een mooie houten vloer, het plaatsen van wanden, kozijnen, en vaak ook ramen. Heb je in jouw woning in Parkwijk of Almere Centrum een deur die niet helemaal recht hangt…..? Maak dan snel en makkelijk een afspraken met een van onze timmermannen. Dan kan hij die deur zo goed voor je afhangen.

Timmerwerk staat voor projecten die zowel binnen als buiten het huis uitgevoerd kunnen worden. Bij binnenwerk kun je naast eerder genoemde klussen ook nog denken aan het plaatsen van een trap of het op maat laten maken van een mooie kast. Buiten het huis kan een timmerman je goed helpen bij het maken van een schutting, overkapping of een leuke steigerhouten tafel voor in de tuin. Ook onderhoud is iets waar de meeste timmermannen zich mee bezighouden. Wanneer een houten gevel aan vervanging toe is, is het altijd aan te raden om een goede vakman in te huren. Veel timmermannen kunnen je ook helpen als je last hebt van houtrot of wanneer er een stuk hout of kozijn vervangen moet je worden. Ook bij het goed beveiligen van je huis kan een timmerman goed van pas komen. Het zijn namelijk specialisten in het plaatsen en vervangen van deurklinken en hang -en sluitwerk. Voor materiaal hoef je natuurlijk niet zelf te zorgen. Je kunt de timmerman altijd vragen om dat aan te leveren. Zij hebben vaak goede connecties met groothandels die hout en ander materiaal verkopen. Een goede vakman brengt uiteraard altijd zelf het juiste gereedschap mee. Of het nu gaat om een hamer, zaag, spijkers of schroefjes.

Een professionele timmerman heeft vaak na zijn vmbo nog een opleiding houtbewerking gedaan. Een andere optie is dat zijn een opleiding timmerman hebben gevolgd bij een regionaal opleidingencentrum. Veel timmerbedrijven noemen zichzelf vaak ook onderhoudsbedrijven. Ze zijn regelmatig aangesloten bij een brancheorganisatie zoals de VLOK. Dat staat voor de vereniging van klusbedrijven.

Via Zoofy kun je voor kleinere timmerklussen direct een vakman inhuren voor het moment dat jou het beste uitkomt. In Almere liggen de kosten van een goede professionele timmerman tussen de 40 en 45 euro. Dat is inclusief 21% BTW. De uurtarieven staan op onze site altijd duidelijk aangegeven. Zo kom je nooit voor verassingen te staan. In welke wijk van Almere je ook woont, wij rekenen geen voorrijkosten. Voor grotere projecten kun je bij onze timmermannen ook een offerte opvragen. Hij zal je dan altijd vooraf informeren over de te verwachten kosten.

In welke wijken hebben we een timmerman in Almere?

Onze timmermannen zijn altijd bij jou in de buurt. Wanneer jij wilt komen ze naar stadsdelen Almere Buiten, Almere Haven, Almere Pampus, Almere Poort, Almere Stad maar ook in het iets verder gelegen Almere Hout. Dus of je nu in de Muziekwijk, Filmwijk, Verzetswijk of Parkwijk woont, een timmerman heb je via Zoofy zo geregeld.