GRATIS AANMELDEN

Hallo daar, startend vakman!

Geen aansluitkosten, gratis klus-aanvragen, klussen dichterbij dan je lokale supermarkt, jij bepaalt zelf of je een klus wel of niet doet.

Waarom je als ZZP vakman iets aan Zoofy hebt?

Je krijgt dagelijks meerdere klussen aangeboden. Jij bepaalt of je een klus accepteert. Je kunt een prima uurtarief vragen. KIjk hier wat dat ongeveer is.

  • Accepteer klussen wanneer je tijd hebt
  • Geen vaste kosten
  • Goede tarieven
  • Alleen de beste vakmannen

Als klanten hun klusaanvraag hebben gedaan sturen wij die naar de vakmannen die daar in de buurt zijn en geschikt zijn voor de klus.

Voordelen

Geen vaste kosten.

Aansluiten bij Zoofy is helemaal vrijblijvend. Probeer het gratis uit en kom erachter of Zoofy bij jou past.

No cure, no pay.

Als je geen klussen accepteert, betaal je niks. Alleen na uitvoering van een klus wordt een commissie gerekend over het factuurbedrag.

Gratis klusaanvragen.

Je ontvangt alle klusaanvragen gratis via de app die we speciaal voor jou hebben gemaakt. Je kiest zelf of het jou uitkomt.

maar, hoe werkt zoofy dan precies?

De klant plaatst een klusaanvraag.

Klanten kunnen hun klus aanvragen via onze website. Ze kiezen een categorie en omschrijven het probleem zodat je weet wat er moet gebeuren.

ZOOFY STUURT DE AANVRAAG UIT.

De klus wordt verzonden naar de vakmannen in die categorie. De klus-info ontvang je via de app en via de mail.

EEN VAKMAN ACCEPTEERT KLUS.

De vakman die de klus wilt uitvoeren drukt op 'ja' en neemt contact op met de klant voor het bespreken van de klus.

de KLUS WORDT AFGEROND

De vakman voert de klus uit en kan via de app ter plekke een factuur aanmaken. Deze komt direct bij de klant.

ik wil meer informatie over mijn vak

Wij van Zoofy snappen dat je graag wilt weten wat voor soort aanvragen je kunt verwachten en wat je hiermee kunt verdienen. We laten je graag per vakgebied zien wat je kunt verwachten. Klik op de knop rechts en dan wordt alles voor je op een rijtje gezet.

Wat heb ik, als startend vakman, aan zoofy?

Extra opdrachten.

Wanneer je nog wel wat extra klussen kan gebruiken is dit een mooie oplossing. Al helemaal omdat je zelf kan kiezen of je de klus wel of niet doet.

Gratis klussen in de buurt.

Wanneer je moeite hebt met klanten binnenhalen is Zoofy een goede oplossing. Wij ontvangen elke dag 100e klussen die opgepakt kunnen worden.

Plan je eigen werk in.

Je eigen werk valt prima te combineren met het werk van Zoofy. Er worden verschillende tijdskeuzes ingevuld en jij mag bepalen wanneer je hem doet.

Meld je aan

Je aanmelden bij Zoofy is heel gemakkelijk. Je vult het formulier in, wij bellen je op voor een kennismaking en je kan dezelfde dag al aan de slag!

wij hebben een app ontwikkeld voor onze toppers!

Alles via de mail is leuk, maar op het apparaat dat je in je broekzak hebt is natuurlijk 10 keer makkelijker. Vandaar dat wij een app hebben ontwikkeld voor onze toppers! Hier ontvang je klusaanvragen op en kun je facturen aanmaken.

Meer informatie nodig?

Wil je toch nog wat opheldering over bepaalde punten die op de website staan vermeld of heb je iets niet kunnen vinden? Geen probleem, wij zijn van 08:00 tot 22:00 klaar om jou te woord te staan!