Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je ongedierte_bestrijding bestelt.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle ongedierte_bestrijdingklussen

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct 'n top ongediertebestrijder.

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze ongediertebestrijders

4.6/5 sterren gebasseerd op 30 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Ongediertebestrijding

Last van zilvervisjes die over je muur lopen of tussen de bladzijden uit een boek zitten waar je net in wil lezen? Of misschien heb je last van een wespennest wat het buitenzitten een stuk minder plezierig maakt. Het zijn klusjes voor de ongediertebestrijding. Laten wij bij Zoofy ongediertebestrijders in alle windstreken van het land hebben.

Hoe wordt je ongediertebestrijder?

Om ongediertebestrijder te worden moet je een diploma halen waaruit blijkt dat je weet hoe je ongedierte moet bestrijden. Dit diploma haal je door een cursus bestrijding technicus te volgen. Deze cursus bestaat uit theorie en een praktijk gedeelte, net als het examen. De cursus zelf duurt een dag en dan nog een dag voor het examen. Het diploma is vijf jaar geldig.

Wat doet een ongediertebestrijder?

Bij een ongediertebestrijding worden onder andere: muizen, ratten, kakkerlakken, mieren, houtworm, vogels, zilvervisjes en mollen bestreden. Een ongediertebestrijder kan je ook inhuren voor het laten verwijderen van een wespennest.

Welke tarieven hanteert een ongediertebestrijder?

Dat verschilt vaak tussen het soort klus dat gedaan moet worden en is soms ook afhankelijk van de regio. Voor het verwijderen van een wespennest en andere standaardklussen rekent een ongediertebestrijdingsbedrijf vaak een vast tarief. Dit ligt meestal rond de 75 euro.

Hoe vind je een ongediertebestrijder die goed is?

Die vind je bij Zoofy. Wij hechten waarde aan de ervaringen van mensen die een ongediertebestrijder hebben ingehuurd. Zo weet je zeker dat er iemand met verstand van zaken voor je deur staat.

Locatie

Wij (Zoofy) hebben een breed netwerk aan ongediertebestrijders waardoor er altijd een bij jou in de buurt is. Dit is handig als je snel van je ongedierteoverlast af wil. Zoofy heeft ongediertebestrijders van Groningen tot Maastricht en van Nijmegen tot Amsterdam.