Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je loodgieter bestelt, ook in haarlem.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top loodgieterklussen

Alle loodgieterklussen

Je locatie: (Haarlem)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze loodgieters

4.6/5 sterren gebasseerd op 20 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Loodgieter Haarlem gezocht (met spoed)?

Net een nieuwe vaatwasser aangeschaft? Maar help wat nu. Hoe sluit ik die nou goed aan? Door een loodgieter op zoofy.nl in te schakelen in de regio Haarlem, is dit zo opgelost.

Wat Zoofy zo speciaal maakt, is dat je zelf jouw loodgieter uit kan kiezen. Voer je postcode in en zie welke loodgieter bij jou in de buurt is in Haarlem. Bij elke loodgieter staat een foto. Zo weet je welke loodgieter er straks bij jou voor de deur staat. Door de beoordelingen van de klanten die je voor gingen, zie je hoe jouw loodgieter beoordeeld wordt.

Het liefst vandaag je vaatwasser al gebruiken? Dat kan! Bij Zoofy hebben we binnen 20 minuten iemand geregeld die vandaag nog langs komt. Kun je nog wel een dagje wachten? Dan regelen we iemand voor de volgende dag of de dag wanneer het jouw het beste uitkomt, want Zoofy is 24-7 bereikbaar. Het enige wat je hoeft te doen is je postcode in de vullen en te kiezen uit een van de loodgieters in Haarlem. De keuze is voor jou makkelijker gemaakt. Er staan fotos en beoordelingen bij, zodat je weet wie je kunt verwachten. Een belangrijke: onze loodgieters rekenen geen voorrijkosten!

Op de site zie je ook gemakkelijk welke tarieven er gevraagd worden per uur. Mocht je het fijn vinden om een offerte te ontvangen met deze gegevens erin, is dat ook geen probleem. De kosten kun je gemakkelijk contant betalen bij je loodgieter uit Haarlem of je maakt het bedrag over via iDeal. Als je gelukt hebt kun je ook pinnen bij je loodgieter!

In welke wijken hebben we loodgieters in Haarlem

Heb jij een loodgieter in Haarlem nodig? Dan kunnen we in alle wijken voor jou snel een loodgieter regelen. Van de Oude Stad, tot de Spoorbaan en haarlemmerhoutkwartier. Overal helpen onze loodgieters jou graag. En als we in alle wijken kunnen komen, dan betekent dat natuurlijk ook dat we in alle buurten in Haarlem loodgieters kunnen sturen. Waar je dus ook woont, wij komen bij je langs om je probleem snel op te lossen. In de Europawijk, het centrum, Molenwijk, Meerwijk, Boerhaavewijk. Waar ook in Haarlem. Wij zijn snel ter plaatsen om je te helpen met onze loodgieterswerkzaamheden.