Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je loodgieter bestelt, ook in den haag.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top loodgieterklussen

Alle loodgieterklussen

Je locatie: (The Hague)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze loodgieters

4.6/5 sterren gebasseerd op 7 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Loodgieter Den Haag gezocht (met spoed)?

Een lekkage kan veel schade veroorzaken. Zowel voor jezelf als voor je (onder)buurman. Of het nu de badkamer of de keuken is, onze loodgieters kunnen de lekkage opsporen en oplossen. We beperken de schade.

Sommige lekkages wil je snel verholpen hebben. Bij zoofy.nl is dat geen enkel probleem! We zijn namelijk 24 uur per dag voor je bereikbaar en helpen je graag uit de brand. Al binnen 20 minuten hebben we een loodgieter naar je toe gestuurd. Een lekkage die niet perse schade aanbrengt de volgende dag laten oplossen? Maak een afspraak via de site. Met je postcode zie je welke vakmannen er in Den Haag aanwezig zijn. Door middel van fotos en beoordelingen kun je jouw favoriet uitkiezen.

De loodgieters zijn geselecteerde vakmannen. Elke klus verhelpen ze vakkundig voor je. Daar hoort ook bij dat de loodgieters alles netjes voor je achter laten. Geen zorgen voor extra bende. De voorrijkosten zijn bij ons gratis!

Wil je graag een offerte ontvangen? Dit kun je vrijblijvend bij ons aanvragen. Bij elke vakman staat een vast tarief wat per uur verrekend wordt. De betaling kan bij ons op verschillende manieren gedaan worden. Je kunt het bedrag meteen contant betalen of later via iDeal overmaken. Sommige loodgieters hebben zelfs een pinautomaat voor je meegenomen!

In welke wijken hebben we loodgieters in Den Haag

Woon je in Den Haag? Dan wil je weten of we ook in jouw wijk een loodgieter kunnen sturen. Overal in Den Haag komen onze loodgieters jou helpen. Van het centrum, tot Escamp en Laak. Van Loosduinen tot Scheveningen. Overal in regio Den Haag staan wij voor je paraat.In alle wijken betekent ook in alle buurten in Den Haag. In de Schildersbuurt, Leyenburg, Houtwijk en Valkenboskwartier. Overal in Den Haag en in alle wijken en buurten komen wij je helpen met loodgieterswerk.