Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je loodgieter bestelt, ook in den bosch.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top loodgieterklussen

Alle loodgieterklussen

Je locatie: ('s Hertogenbosch)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze loodgieters

5/5 sterren gebasseerd op 100 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Loodgieter in Den Bosch gezocht (met spoed)?

Heb je net een nieuwe keuken gekocht, kom je erachter dat er best veel dingen bij komen kijken. Zo moeten de leidingen worden verlegd en moeten het gasfornuis en de vaatwasser worden aangesloten. Wil je dat dit in één keer goed geregeld wordt, dan regel je natuurlijk een loodgieter bij Zoofy.

Bij Zoofy kan je zelf een afspraak inplannen met een loodgieter. Je kiest de gewenste dag en tijd uit en binnen 5 minuten heb jij een afspraak in je agenda staan. Wil je meteen van de klus af zijn dan hebben wij met een spoed binnen 20 minuten een loodgieter bij jou in de buurt in Den Bosch geregeld. Zo hoef je geen afspraken meer te verzetten of lang op je nieuwe keuken te moeten wachten.

Naast het verleggen van een leiding of het aansluiten van een vaatwasser kunnen onze loodgieters je ook helpen bij een lekkage, verstopte WC/afvoer/riool/urinoir, een lekkende gootsteen of douchebak, het installeren of vervangen van sanitair, het verplaatsen van een radiator, het kitten van een badkamer, het vervangen van een stortbak en nog veel meer. Wanneer je verschillende klussen hebt die je in één keer wilt laten uitvoeren, dan kan je ook een loodgieter per uur boeken. Bij de omschrijving zet je dan wat er precies gedaan moet worden. Na de klus hoef je ook niet bang te zijn voor rommel, want onze loodgieters laten alles netjes voor je achter.

Onze loodgieters zijn vakkundige en betrouwbare vakmannen die wij zelf selecteren. Je hebt bij Zoofy ook de mogelijkheid om zelf een loodgieter te kiezen die bij jou de klus mag komen uitvoeren. Zodat je straks precies weet wie er voor je deur staat. Bij elke loodgieter zie je namelijk een foto en wat zijn beoordelingen zijn van voorgaande klanten. Verder staat onze klantenservice altijd voor je klaar wanneer iets niet helemaal duidelijk is of als je een andere vraag hebt over je klus.

Wij hanteren bij Zoofy voordelige tarieven inclusief BTW. Je hoeft bij ons ook nooit voorrijkosten te betalen. Verder kan je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Heb je na de klus geen contant geld in huis? Dan kan je de factuur ook achteraf met iDeal betalen. En anders hebben onze loodgieters zelfs een pinapparaat op zak om het nog gemakkelijker voor je te maken.

In welke wijken in Den Bosch hebben wij loodgieters?

In elke wijk of stadsdeel van Den Bosch kun je onze loodgieters vinden. Of je nou in Noord, West, Zuidoost, de Binnenstad, Graafsepoort, Empel, Maaspoort, Muntel/Vliert, Engelen, Rosmalen Zuid/Noord, de Groote Wielen, Nuland of Vinkel woont. Er is altijd een loodgieter bij jou in de buurt in Den Bosch die jou kan komen helpen.