Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je loodgieter bestelt, ook in amsterdam.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! ­čśÇ

Top loodgieterklussen

Alle loodgieterklussen

De gemiddelde beoordeling van onze loodgieters

4.6/5 sterren gebasseerd op 911 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Loodgieter Amsterdam gezocht (met spoed)?

Voordat je bij de Negen Straatjes afgesproken hebt met je vriendinnen, zet je nog even een wasje aan. Na een gezellig dagje shoppen, kom je weer thuis en zie je dat je wasje het niet gered heeft. Je wasmachine is ontploft. Hier zit je niet echt op te wachten, want er liggen nog meer wasjes klaar die je zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Regel snel je loodgieter op zoofy.nl!

Met een spoedklusje hebben we binnen 20 minuten een loodgieter voor je geregeld die dezelfde dag bij je in Amsterdam langs komt. Zo krijg je geen bergen was die op je liggen te wachten! Vul je Amsterdamse postcode in en wij sturen een loodgieter die bij je in de buurt zit. Onnodig wachten is dus niet nodig en je bent geen extra geld aan voorrijkosten kwijt.

Onze loodgieters zijn geselecteerde, vakkundige en betrouwbare vakmannen. Na jouw probleem opgelost te hebben, hoef je niet bang zijn voor extra werk. Ze laten alles netjes bij je achter.

Geen spoedklus, maar zou je jouw probleem wel graag de volgende dag opgelost willen hebben? Bij Zoofy is dat mogelijk. Wij zijn namelijk 24 uur per dag voor je geopend. Geef de datum en tijd aan waarop het jou het beste uitkomt dat de loodgieter langs komt en wij zorgen dat op dat moment de vakman langskomt om het op te lossen. Via onze site heb je binnen 2 minuten een afspraak gemaakt. Vul je postcode in en selecteer een loodgieter. Aan het aantal beoordelingen zie je hoe de gekozen loodgieter beoordeeld wordt. Ook hebben de vakmannen een eigen foto. Zo weet jij wie je straks in Amsterdam voor de deur hebt staan.

Je ziet van alle loodgieters de tarieven online staan. We hebben voor een aantal klussen vaste prijzen en we kunnen vrijblijvend een offerte voor je maken. Wanneer je geen contant geld in huis hebt, kun je het bedrag ook gemakkelijk via iDeal overmaken. Ook hebben sommige loodgieters een pinautomaat voor je meegenomen.

In welke wijken hebben we loodgieters in Amsterdam

Als je een loodgieter nodig hebt in Amsterdam, dan kun je die boeken in welke wijk in Amsterdam je ook woont. Onder andere in het centrum, in stadsdeel Noord, Oost, West, Nieuw-West, Zuid en Zuidoost. In elk stadsdeel kun je jouw loodgieter snel langs laten komen. We zijn 24/7 voor jou bereikbaar en kunnen dus ook helpen als er spoed is, zelfs in het weekend. We zijn niet de goedkoopste, maar ook zeker niet duur. We rekenen zoals gezegd geen voorrijkosten. En we hanteren hele nette tarieven, ook in het weekend. Onze loodgieters zijn geen beunhazen. Dus je kunt hier niet de goedkoopste vinden. Wel de beste! Ons netwerk van geselecteerde vakmannen hebben in 2016 al duizenden klussen in het Amsterdamse uitgevoerd en worden gemiddeld beoordeeld met een dikke 9!

Ook in alle buurten van Amsterdam zijn onze loodgieters beschikbaar voor je. Je kunt trouwens van alle vakmannen hun recensies gewoon online vinden.

We hebben een loodgieter in Buitenveldert, loodgieter in Slotervaart, loodgieter in Diemen, loodgieter in Amsterdam Bijlmer, loodgieter in Amsterdam Stadionbuurt, loodgieter in Amsterdam-Oost, loodgieter in De Jordaan, loodgieter in Amsterdam-Centrum, loodgieter in Amsterdam de Pijp, loodgieter in Amsterdam Bos en Lommer, loodgieter in Amsterdam Oud-Zuid, loodgieter in Amsterdam Ijburg, loodgieter in Amsterdam De Baarsjes, loodgieter in Amsterdam Noord, loodgieter in Amsterdam Rivierenbuurt, loodgieter in Amsterdam Oud-West en loodgieter in Weesp