Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je klusjesman bestelt, ook in utrecht.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle klusjesmanklussen

Je locatie: (Utrecht)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze klusjesmannen

4.4/5 sterren gebasseerd op 5 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Klusjesman Utrecht gezocht (met spoed)?

Het klussen is niet voor iedereen weggelegd, en daarom is het maar goed dat wij die klusjesmannen wel hebben. Zoek je een klusjesman in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om het monteren, reparatie en onderhoud, schilderwerk of andere klussen. Onze klusjesmannen zijn handvaardig op alle vakgebieden.

Op zoofy.nl kun je eenvoudig een afspraak maken. Het enige wat je hoeft te doen is je postcode en gegevens in te vullen. Geef je voorkeur voor een datum en tijd aan en wij zorgen voor de rest. Mocht je dezelfde dag nog een vakman bij je langs willen hebben, kun je de spoedklus aanklikken. Wij hebben dan binnen 20 minuten een klusjesman geregeld die dezelfde dag nog bij je voor de deur staat.

Bij elke vakman uit Utrecht staat een afbeelding en beoordelingen. Zo weet je wie je kunt verwachten. Met de klanten die je voor gingen krijg jij een beeld over de vakman. 24 uur per dag kun je ons bereiken. De voorrijkosten rekenen wij niet mee!

De tarieven per klusjesman staan vast per uur aangegeven. Mocht je een offerte willen ontvangen. Vraag deze dan vrijblijvend aan. Bij de vakmannen kun je contant of via iDeal betalen. Bij sommige klusjesmannen kun je zelfs pinnen.

In welke wijken hebben we klusjesmannen in Utrecht?

De klusjesmannen van Zoofy werken in alle wijken in Utrecht. Van Vleuten, tot het centrum en Leidsche Rijn. Als je een klusjesman nodig hebt in Utrecht, waar dan ook. Onze klusjesmannen komen je snel helpen. Ook in alle buurten in Utrecht zijn onze klusjesmannen beschikbaar. In Pijlsweerd, Veldhuizen of de geuzenwijk. Overal kunnen we je helpen.