Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je klusjesman bestelt, ook in lelystad.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle klusjesmanklussen

Je locatie: (Lelystad)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze klusjesmannen

5/5 sterren gebasseerd op 2 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Klusjesman in Lelystad gezocht?

Na een drukke week gewerkt te hebben, heb je eigenlijk geen zin meer om die lamp te repareren, en al helemaal niet om eindelijk een keer die ene muur in de woonkamer opnieuw te verven.. Gelukkig regel je snel en voordelig een klusjesman via Zoofy.nl, zodat jij je weekend kan besteden aan leukere dingen! Wij hanteren een uurtarief waar BTW al in verrekend is, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent. Je betaalt daarbij geen voorrijkosten.

Als je klus zo snel mogelijk moet worden uitgevoerd, kies dan voor spoed! Wij regelen in dat geval binnen 20 minuten een vakman die dezelfde dag nog bij je op de stoep staat. Vul je postcode in, en wij regelen een klusjesman die in de buurt is. Als er minder haast bij is, kan je ook kiezen voor een afspraak voor morgen of een willekeurige andere dag. Hierbij werken wij met tijdsblokken van twee uur, zodat je niet de hele dag thuis op de vakman hoeft te zitten wachten - anders heb je alsnog niets aan die vrije tijd!

Al onze klusjesmannen zijn geselecteerde, vakkundige en betrouwbare professionals: ze laten alles netjes bij je achter. Recensies van eerdere klanten zorgen ervoor dat we de kwaliteit van de vakmannen blijvend kunnen controleren: zo kunnen we kwaliteit blijven garanderen! Ook staat er bij elke vakman een foto zodat je weet wie er bij je aan de deur zal komen!

Wanneer je klussen door onze vakman naar tevredenheid zijn gedaan, kan je direct afrekenen of onze e-mail met de factuur afwachten. Bij alle vakmannen kan contant worden afgerekend, ook hebben de meesten een pinapparaat bij zich. Achteraf afrekenen is ook geen enkel probleem; wij sturen altijd een factuur met iDeal-link, en regelen vervolgens dat je betaling bij de vakman terecht komt!

In welke wijken komen onze klusjesmannen in Lelystad?

Of je nou in De Bolder, Boswijk, de Warande of Lelystad-Haven woont; wij kunnen overal in Lelystad een klusjesman voor je regelen! Noord, Oost, Zuid, West.

Wij zijn 24/7 voor je bereikbaar en kunnen dus altijd snel iemand voor je regelen als er spoed bij is - ook in het weekend. Wij rekenen transparante uurtarieven: geen onverwachte voorrijkosten of BTW! De enige kosten die niet in onze tarieven zijn opgenomen zijn materiaalkosten. Hier zal de vakman je uiteraard altijd tijdig over informeren.