Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je klusjesman bestelt, ook in den haag.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle klusjesmanklussen

Je locatie: (The Hague)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze klusjesmannen

5/5 sterren gebasseerd op 100 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Klusjesman in Den Haag gezocht?

Woon je in Den Haag en zijn er klusjes in huis waar je hulp bij kan gebruiken? Geen probleem, boek een klus via Zoofy.nl! De klusjesmannen in Den Haag helpen jou onder andere met het ophangen van gordijnen, plaatsen van een schutting, schilderwerk, timmerwerk en zelfs het in elkaar zetten van IKEA meubels!

Het inplannen van een klus is zo gebeurd via Zoofy.nl. Binnen 20 minuten kan er al een klusjesman voor jou geregeld zijn, dan staan ze nog dezelfde dag bij je op de stoep! De mogelijkheid is er ook om zelf de tijd en datum aan te geven, dan zorgen wij ervoor dat er iemand bij jou langskomt!

Wil je een klusjesman langs laten komen op een dag dat het jou goed uitkomt? Dan kan je zelf een klusjesman kiezen aan de hand van foto’s en recensies. Op deze manier weet je precies wie er straks bij jou voor de deur staat!

De betaling is ook super makkelijk geregeld, er kan namelijk via iDeal betaald worden. Uiteraard is er ook nog steeds een cash betaal optie! De factuur krijg je na de klus van ons op de mail en voor vragen is onze klantenservice dagelijks geopend. En oha, niet geheel onbelangrijk onze klusjesmannen rekenen geen voorrijkosten. Mooi meegenomen dus!

In welke wijken van Den Haag hebben wij klusjesmannen voor u klaar staan?

Klusjesman nodig in Den Haag? Dat is zo geregeld via Zoofy.nl. Van de Schilderswijk tot de Lange Poten en het Plein staan onze klusjesmannen voor jou paraat! Ook zijn zij actief in bijvoorbeeld: Ypenburg, Wassenaar, Bezuidenhout, Kijkduin, Laan van NOI, Holland Spoor, Laak, Zeeheldenkwartier, Moerwijk, Loosduinen, Benoordenhout, Marlot, Duindorp noem maar op! Typ je postcode in en je ziet meteen wie er voor je klaar staan, wel zo makkelijk!