Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je klusjesman bestelt, ook in breda.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle klusjesmanklussen

Je locatie: (Breda)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze klusjesmannen

5/5 sterren gebasseerd op 2 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Klusjesman Breda gezocht (met spoed)?

Morgen staan ze al op de stoep om je gloednieuwe laminaat te komen leggen. Het enige waar jij voor moest doen, was de oude vloer er vast uithalen. Dit is er alleen tijdens deze chaotische week er helemaal bij ingeschoten. Je had het karweitje ook zeker onderschat. Die lijm bij de eerste tapijttegel is wel erg lastig los te krijgen. Je zit met je handen in het haar, je krijgt het nooit op tijd af! Geen nood, de vakmannen van Zoofy schieten je graag te hulp! Bij een spoedklus weet je namelijk al in 20 minuten welke vakman erbij jou op de stoep staat om je te hulp te schieten. De aanvraag via de website gaat gemakkelijk en snel. Voor je het weet is je oude vloer verwijdert en klaar om het gloednieuwe laminaat te leggen. Het enige wat je hoeft te doen is gegevens achter laten. Wij regelen de rest. Van alle markten zijn onze vakmannen thuis. Naast je afzuigkap ophangen, hebben wij ook vakmannen die je kunnen helpen met een keukenkastje monteren, kapstok of schilderij ophangen, reparatie en onderhoud. Ook voor lampen ophangen, (IKEA) meubels monteren en plinten leggen ben je bij ons aan het juiste adres. Veel van deze klussen plan je natuurlijk graag vooruit. De afspraak staat zo in de agenda. Vul je postcode, voorkeur voor tijdstip en vakman in en wij zorgen dat deze vakman uit Breda op het juiste moment bij jou op de stoep staat. Wil je graag je huis laten schilderen? Een muur laten stuken? Een tuinhuisje laten plaatsen of een spiegel ophangen? Ook dan staan onze vakmannen klaar voor je. Je kunt gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aanvraag doen. Zoofy staat 24 uur per dag voor je klaar. Om meer hoogte te krijgen van onze klusjesmannen, hebben we een foto van de vakman online gezet. Van alle klusjesmannen staat er een tarief online. Dan weet je wat je per uur kan verwachten. Met behulp van de klanten die je voorgingen, zie je hoe de vakman zijn werk doet. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten! Bij de vakmannen kun je contant of via iDeal betalen, sommige hebben zelfs een pinautomaat bij zich!

In welke wijken hebben we klusjesmannen in Breda ?

Als je een klusjesman nodig hebt in Breda, dan kun je die regelen in elke wijk. Onder andere in het centrum, Noord, Oost, Zuid, West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek en Teteringen. In elk stadsdeel kun je jouw klusjesman snel langs laten komen. Ook in andere buurten van Breda zijn onze klusjesmannen beschikbaar voor je. Een paar voorbeelden op een rij: Valkenberg, Chasse, Fellenoord, Schorsmolen, Station, Belcrum, Doornbos-Linie, Biesdonk, Wisselaar, Krogten, Het Ginneke, Blauwe Kei, Heuvel, Haagpoort en Boeimeer.