Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je klusjesman bestelt, ook in amstelveen.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle klusjesmanklussen

Je locatie: (Amstelveen)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze klusjesmannen

5/5 sterren gebasseerd op 2 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Klusjesman Amstelveen gezocht (met spoed)?

Je bent je sleutels ergens in Amstelveen kwijt geraakt. Je hebt alleen geen idee waar je ze bent verloren. Een heel fijn idee dat je sleutelbos ergens ligt vind je niet erg prettig. Daarom wil je de sloten van het huis laten vervangen. Schakel dan meteen een zoofy.nl klusjesman in!

Onze klusjesmannen kunnen van alles voor je oplossen. Voor reparatie en onderhoud, schilderwerk, tegelwerk en nog veel meer kun je bij Zoofy terecht. Voor een vrijblijvende offerte kunnen we je ook een indicatie geven hoeveel jouw klus gaat kosten.

Om een afspraak te maken, vul je postcode in om te zien welke vakmannen uit Amstelveen jou verder kunnen helpen. Kies een moment in de week wanneer je thuis bent en wij zorgen ervoor dat er op dat moment iemand langs komt.

Op de site staan de klusjesmannen weergeven. Zo heb jij een beeld van wie er straks bij je voor de deur staat. Ook de beoordelingen van de klanten die je voor gingen kun je teruglezen.

Mocht je met spoed een klusser nodig hebben, vul de het spoedformulier in. Binnen 20 minuten hebben wij een vakman geregeld die dezelfde dag nog langs kan komen. Wij helpen je graag 24 uur per dag verder en de voorrijkosten worden niet extra gerekend.

Bij elke klusjesman staat een tarief aangegeven, dan weet je wat je kunt verwachten per uur. Je kunt contant betalen of het bedrag later via iDeal overmaken. Klussers die een pinautomaat ter beschikking hebben, nemen deze voor je mee.

In welke wijken hebben we klusjesmannen in Amstelveen?

In Amstelveen is maar 1 wijk! We zijn weinig steden tegengekomen waar eigenlijk geen wijknamen voor komen. En natuurlijk zijn onze klusjesmannen ook in alle buurten voor jou beschikbaar. In Middenhoven, Westwijk en Groenelaan. Onze klusjesmannen zijn zo bij je en helpen je snel met al je klussen in en rondom huis.