Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman


Onderhoud CV-ketel (eenmalig)

Je CV-ketel wordt voor een vaste prijs op druk gezet, schoongemaakt, temperatuur ingesteld, op fouten gecontroleerd.


Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Morgen

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze 

5/5 sterren gebasseerd op 100 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

CV ketel onderhoud? Wij hebben monteurs

Wat doet een CV monteur eigenlijk tijdens een CV-ketel onderhoudsbeurt?

De CV monteur kijkt de CV-ketel na op verschillende onderdelen. Hij kijkt of er geen belangrijke onderdelen aan vervanging toe zijn. Maakt de ketel van binnen schoon. Hij maakt de CV ketel bij de verbrander schoon. Hij controleert de druk in het CV systeem. Hij vervangt eventueel pakkingen van de CV die toe zijn aan vervanging. Hij stelt eventueel het gas/lucht mengsel af, waardoor je CV-ketel zuiniger wordt.

Hoe vaak moet je je CV-ketel onderhouden?
Ketels die 8 jaar en ouder zijn, zou je elk jaar moeten laten onderhouden. De onderdelen worden ouder en zou kan er sneller gezien worden of er CV onderdelen aan vervanging toe zijn. Die voorkomt storingen zoveel mogelijk. Jonge cv-ketels, vanaf 2 jaar zou je 1x per 2 jaar kunnen laten onderhouden. Daar zijn vaak nog geen storingen mee. Hoe vaker je je cv-ketel laat onderhouden, hoe groter de kans is dat de levensduur van de cv-ketel zo lang mogelijk wordt opgerekt. Daarbij is het zo dat als een cv-ketel goed wordt onderhouden, hij ook zuinige wordt. Een gemiddeld gezin verbruikt zo'n 1200 Euro gas per jaar. En als je cv-ketel al een paar procent zuiniger wordt door de onderhoudsbeurt, heb je het onderhoud van de ketel er al weer uit! Dus je ketel houdt het niet alleen langer vol. Je voelt het ook direct in je portemonnee.

Een cv-ketel onderhoudscontract afsluiten?

Op dit moment bieden wij geen onderhoudscontracten aan voor de cv-ketel. Wanneer je last hebt van een cv-storing, dan neem je gewoon contact met ons op. Wij zijn snel ter plaatsen. Vaak al binnen 24 uur. Het onderhoudscontract vinden wij niet meer van deze tijd. Bij ons betaal je gewoon een vast bedrag voor de onderhoudsbeurt van je cv-ketel. En was je tevreden met het onderhoud, dan komen we graag de volgende keer weer bij je terug! We krijgt hier een servicebericht over. Zo hoef je zelf niet na te denken wanneer je weer een onderhoud voor je ketel moet inplannen.

CV onderhoud, wat houdt dat in?

Afhankelijk van hoe oud je CV ketel is, laat je onderhoud aan je CV doen. Bij een net nieuwe CV ketel is onderhoud vaak niet nodig. Vanaf dat een CV ketel enkele jaren oud is, is het verstandig om de 1 à 2 jaar je CV ketel te laten onderhouden. Dit voorkomt dat je CV ketel in storing raakt. Verstoppingen aan je systeem zijn een veel voorkomend probleem bij CV's. Er ontstaat roet door verbranding en als dit niet af en toe wordt schoongemaakt kunnen er ernstige problemen worden veroorzaakt. Een CV monteur voert over het algemeen een aantal handelingen uit bij het doen van CV onderhoud. Hij maakt de ketel schoon. Kijkt of de CV ketel juist is afgesteld en stelt deze zonodig beter af. Hij controleert de ketel op storingen en kijkt of het systeem op druk staat. Afhankelijk van het merk en type van de CV ketel kan hij nog andere onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.