Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je elektricien bestelt, ook in groningen.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top elektricienklussen

Alle elektricienklussen

Je locatie: (Groningen)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze elektriciens

4.8/5 sterren gebasseerd op 70 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Elektricien Groningen gezocht (met spoed)?

Als je snel een elektricien in Groningen nodig hebt, dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Zoofy regel je met spoed, morgen of elk ander moment dat jou uitkomt een elektricien.

Als je last van een kortsluiting hebt, of als je een elektrische storing hebt, dan wil je snel geholpen worden. Klik je klus aan, kies het moment dat je geholpen wilt worden en wij doen de rest. Heb je een spoedje? Binnen 20 minuten is een afspraak geregeld. Dezelfde dag komt er nog iemand bij je langs om je storing op te lossen. En dat zonder voorrijkosten.

De elektriciens die op deze pagina staan zijn allemaal lokale vakmannen die uit de regio Groningen komen. Ze zijn daardoor snel bij je ter plaatse en helpen je snel tegen een fatsoenlijk uurtarief.

Heb je een klus die minder haast heeft? Kies dan voor "ander moment". Je kunt dan zelf kiezen wie je komt helpen en je kunt de beoordelingen en tarieven bekijken van de verschillende elektriciens bij jou in de buurt.

In welke wijken hebben we Elektriciens in Groningen

Waar je ook woont in Groningen, onze elektriciens komen snel bij je langs. Oost, West, Noord en Zuid, overal in Groningen komen we bij je langs om je te helpen met een elektricien.
In Vinkhuizen, Korrewegwijk, De Wijert en de Schildersbuurt en het centrum van Groningen. Ook in Oranjewijk, Driebond, Oude Roodehaan, Corpus en Hoogkerk.