Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je elektricien bestelt, ook in enschede.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top elektricienklussen

Alle elektricienklussen

Je locatie: (Enschede)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze elektriciens

4.8/5 sterren gebasseerd op 13 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Elektricien Enschede gezocht (met spoed)?

Je bent lekker op weg naar huis vanaf het centrum in Enschede, zie je opeens dat je huis helemaal donker is. Zijn je stoppen nu alweer doorgeslagen? Tijdens deze donkere dagen is het natuurlijk niet fijn om steeds in het donker thuis aan te komen. Ga daarom heel gemakkelijk naar Zoofy.nl.

Wil je vanavond weer in een verlicht huis zitten? Dat kan bij Zoofy, bij een spoedklus nemen we namelijk binnen 20 minuten contact met je op. We laten je gelijk weten welke elektricien vanuit Enschede je gaat helpen diezelfde avond. Hij kan het probleem gelijk voor je oplossen, maar hij kan nog veel meer dan dat. Niet alleen stroomstoringen verhelpen, maar ook het aanleggen of verplaatsen voor een groepenkast, het repareren van een lichtschakelaar of het repareren van de intercom.

Wij begrijpen als geen ander dat je het liefst alles zo snel mogelijk geregeld hebt. Spoed is misschien niet nodig, maar in vijf minuten heb je een afspraak al in je agenda staan en dat is natuurlijk heel fijn. Bij Zoofy.nl is dat heel normaal. Wij zijn namelijk 24 uur per dag voor je geopend om je te helpen, ook in het weekend.

Geeft de gewenste datum en tijd door en wij zullen ervoor zorgen dat er op dat tijdstip een goede elektricien voor je op de stoep staat. Hoe kun je deze afspraak maken? Vul op de website je postcode in en selecteer op deze manier zelf je elektricien. Iedere elektricien is beoordeeld door zijn voorgaande klanten bij jou in Enschede, zo weet jij precies wie je straks op de stoep hebt staan.

De tarieven van onze elektriciens kun je op onze website vinden. Wij rekenen geen voorrijkosten en hebben de beste elektriciens voor je geselecteerd. Daarnaast kun je ook vrijblijvend een offerte opvragen. Tijdens je afspraak kun je met contant geld betalen of je kan ervoor kiezen om het bedrag overmaken. Dit kun je doen via iDeal. Sommige elektriciens nemen zelfs een pinautomaat voor je mee om het je nog gemakkelijker te maken!

In welke wijken hebben we elektriciens in Enschede?

In iedere wijk in Enschede zijn onze elektriciens te boeken. Van de Bolthoven tot het Getfert en de Laares. Ook in Boddenkamp, Wooldrik, Sleutelkamp, Pathmos, Ruwenbos, Bolhaar en Stokhorst zijn wij te vinden. Wij staan 24/7 voor je klaar en kunnen je helpen bij spoed, ook in het weekend. Noord, Oost, Zuid of West Enschede.