Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je elektricien bestelt, ook in den bosch.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top elektricienklussen

Alle elektricienklussen

Je locatie: ('s Hertogenbosch)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze elektriciens

5/5 sterren gebasseerd op 100 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Elektricien in Den Bosch gezocht (met spoed)?

Heb je kortsluiting of doet je lichtschakelaar het niet meer en ben je zelf niet zo handig om dit op te lossen? Dan regel jij gemakkelijk een elektricien via Zoofy.nl die meteen het klusje voor jou komt klaren.

Onze elektriciens zijn vakkundige en betrouwbare vakmannen. Zo kan je bij Zoofy helemaal zelf regelen wie er straks voor je deur staat. Je kiest namelijk zelf welke elektricien er bij je langs komt. Om het nog persoonlijker te maken staat er ook een foto bij van de elektricien. Daarnaast kan je bij elke elektricien zien wat zijn (vaste) uurtarief is en wat z'n beoordelingen zijn van voorgaande klussen.

Heb je een klusje waarbij je meteen geholpen wil worden? Dan regelen wij bij een spoedklus binnen 20 minuten een elektricien bij jou in de buurt in Den Bosch. Heb je geen haast en komt morgen, of een andere dag, beter uit dan kies je een gewenste dag en tijdstip uit en binnen 5 minuten heb jij een afspraak in je agenda staan. Bij Zoofy hoef je nooit meer onnodig lang te wachten of je klussen uit te stellen.

Naast het oplossen van kortsluiting of het repareren van een lichtschakelaar kunnen onze elektriciens je ook helpen bij het aanleggen van een extra groep, een intercom repareren, een stopcontact plaatsen, verlichting aanleggen, een perilex stekker aansluiten, een groepenkast plaatsen of vervangen en een elektrisch apparaat aansluiten. Heb je een specifieke elektriciens klus die er niet bij staat? Dan kan je natuurlijk ook een elektricien per uur boeken. Je zet dan in de omschrijving van de klus wat er precies gedaan moet worden. Verder staat onze klantenservice 24/7 voor je klaar om je te helpen als iets toch niet helemaal lukt.

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW en je hoeft bij ons nooit voorrijkosten te betalen. Heb je een grotere klus, dan kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. Na de klus kan je kiezen om de factuur contant of iDeal te betalen. En als je geen contant geld in huis hebt en de rekening liever meteen betaalt dan heeft sommige van onze elektriciens zelfs een pinapparaat mee op zak.

Waar in Den Bosch zitten onze elektriciens

In elke wijk of stadsdeel van Den Bosch kun je onze elektriciens vinden. Of je nou in Noord, West, Zuidoost, de Binnenstad, Graafsepoort, Empel, Maaspoort, Muntel/Vliert, Engelen, Rosmalen Zuid/Noord, de Groote Wielen, Nuland of Vinkel woont. Er is altijd een elektricien bij jou in de buurt in Den Bosch die jou kan komen helpen.