Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je elektricien bestelt, ook in arnhem.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top elektricienklussen

Alle elektricienklussen

Je locatie: (Arnhem)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze elektriciens

4.5/5 sterren gebasseerd op 12 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Elektricien Arnhem gezocht (met spoed)?

Last van kortsluiting? Moet er een extra groep in de groepenkast worden geplaatst? Wil je graag een leiding doorgetrokken hebben zodat je de wasmachine op een andere kamer kunt gebruiken? Regel dan direct je elektricien in Arnhem online. Je regelt binnen 30 seconden online een afspraak wanneer het jou uitkomt.

Heb je spoed? Wil je nu geholpen worden met je elektraproblemen? Geen probleem. Wij regelen dat je vandaag nog een elektricien bij je in Arnhem hebt.

Kan je elektrawerk even wachten? Of betaal je liever een lager tarief voor je elektricien? Regel hem dan morgen of op een ander moment. De elektricien kan de klus dan beter inplannen in zijn agenda en dat scheelt geld. Hij rekent trouwens geen voorrijkosten. Of je nou met spoed of op afspraak iemand regelt.

Wil je een specifieke elektricien inplannen? Klik dan op inplannen op andere moment. Je kunt dan de elektriciens die in Arnhem beschikbaar zijn bekijken en al hun reviews lezen. Zou kun je iemand uitkiezen die jij graag over de vloer wilt hebben en waar jij een goed gevoel bij hebt.

De prijzen voor een elektricien in Arnhem liggen tussen de 50 Euro en 75 Euro. Dat laatste vooral als je met spoed een elektricien nodig hebt. Plan je een elektricien in, dan betaal je 50 Euro per uur. Inclusief BTW. En zonder voorrijkosten.

In welke wijken hebben we elektriciens in Arnhem

Waar je ook woont in Arnhem, we komen overal bij je langs. Of je nou in Noord, Oost, Zuid of West woont maakt voor onze elektriciens niks uit.
We komen in alle wijken en alle buurten. Zo komen we langs in Presikhaaf, Het Dorp, De laar, in de buurt van Gelredome, en Malburgen.