Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je elektricien bestelt, ook in amersfoort.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top elektricienklussen

Alle elektricienklussen

Je locatie: (Amersfoort)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze elektriciens

5/5 sterren gebasseerd op 1 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Elektricien Amersfoort gezocht (met spoed)?

Ook in het bruisende Amersfoort gaat er helaas wel eens iets mis. Zonder aankondiging kan je zomaar in het donker zitten. Daar zit niemand natuurlijk op te wachten! Gelukkig bieden wij 24/7 hulp aan huis. Onze gelicenseerde elektriciens rijden graag bij je langs om het licht in je leven terug te brengen. Uiteraard kunnen zij je ook helpen met meer specialistisch werk. Van kortsluiting tot het repareren van een intercom, onze elektricien staat altijd paraat!

Zoek je met spoed een elektricien dan zorgen wij dat je binnen 20 minuten een reactie hebt. Je wordt dan dezelfde dag nog geholpen zodat je probleem snel tot het verleden zal behoren. Als je op een later moment geholpen wilt worden dan plannen we graag een afspraak voor je in. Of het nou voor morgen of een later moment is, wij zorgen voor een scherp tarief. Twee dagen of meer vooruit plannen zorgt helemaal voor een goedkoop tarief! Daarnaast kun je zelf het moment kiezen en welke vakman jouw voorkeur heeft.

Je bent vast benieuwd bij wat voor problemen de elektriciens hun handen uit de mouwen steken. Hun veelzijdigheid valt te prijzen. De vakmannen repareren (licht)schakelaars, sluiten elektrische apparatuur aan, plaatsen stopcontacten, leggen verlichting aan en zelf perilex stekkers sluiten zij zonder problemen aan. De meterkast voelt daarnaast ook als thuis voor de elektriciens: zij plaatsen nieuwe groepenkasten of vervangen de oude. Een stopcontact aanleggen in de meterkast of een extra groep plaatsen is ook een koud kunstje. Als de bekabeling vanuit de meterkast omgelegd moet worden helpen ze je ook graag verder!

Zoofy staat verder voor een snelle en klantvriendelijke service. Je betaalt bij ons een uurtarief dat van tevoren wordt gecommuniceerd. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht en het tarief is al inclusief BTW, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ook bij de betaling staat het gebruiksgemak voorop. Zowel een cash betaling bij de vakman als een overschrijving op factuurbasis via iDeal volstaat. Als je het geld niet direct op zak hebt kan je de factuur altijd nog binnen 7 dagen voldoen. Bij enkele vakmannen heb je zelfs de optie om aan de deur te pinnen!

In welke wijken hebben we elektriciens in Amersfoort

Uiteraard zijn onze elektriciens in heel Amersfoort actief. Ook als je net buiten de stad woont is dit geen enkel probleem. Zij rijden van Nieuwland tot Randenbroek, van noord naar zuid en oost naar west. Daarnaast reizen ze af naar Vathorst en het Leusder- en Soesterkwartier. Voer je postcode in en onze vakmannen stappen in de auto naar jouw locatie op het moment dat het jou uitkomt! Onze elektriciens staan zeer hoog aangeschreven en als je een kijkje neemt op Zoofy.nl zul je zien dat de recensies lovend zijn.